Profile cover photo
Profile photo
Amira Ahmad
27 followers -
A little person who live in her big dream world!
A little person who live in her big dream world!

27 followers
About
Amira's posts

Post has attachment
Cat Plushies / Toys | Handmade
I am a cat lover. Truly I am ! So by doing this, kinda fullfill my day. hehe.  Enjoy!

Post has attachment
Cat Plushies / Toys | Handmade
I am a cat lover. Truly I am ! So by doing this, kinda fullfill my day. hehe.  Enjoy!

Post has attachment
Chempaka Flower | Fabric Flowers by Art of Dazzling Beads


Post has attachment
Lolly Fluffy | Fabric Flower by Art of Dazzling Beads
Bunga fabrik daripada material chiffon dengan tambahan dangling charms for more effects.

Post has attachment
Blinky Fluffy | Fabric Flower by Art of Dazzling Beads
Blinky Fluffy merupakan hasil sentuhan fabric chiffon. Lebih gebu dan pop up. 

Post has attachment
Bunga Poppy by Art of Dazzling Beads
Bunga poppy memang trending sekarang kan? So kita memang dapat banyak sangat order untuk bunga poppy ni. Banyak update current photos kita up dekat Instagram dan Facebook Page.  Poppy yang kita produce based from chiffon fabric dan juga  satin but honestly ...

Post has attachment
Handbouquet | Pink + Cream + Peach | With Love to Sabah
Special handmade handbouquet for our lovely customer from Sabah.  She's too lovely, easy dealing with her. Thanks dear. May your journey to jannah is blessed by Him, InshaaAllah.

Post has attachment
Handmade / Customade Phone Case | Blings Case
Hi all ! Ada tak yang berminat dengan handmade deco custom case? Kita deco untuk hampir semua jenis phone model. Design pulak boleh choose macam dalam photos below. Price pulak the best kita bagi. Nak order? Boleh terus PM kat our fan page or bole WhatsApp ...

Post has attachment
Tempahan Bunga 3D | Chiffon Flower
Kami menerima tempahan bunga 3d dari fabrik untuk anda. Warna dan size boleh dipilih untuk kesesuaian majlis anda. Jika berminat boleh terus PM fan page kami di sini : ART OF DAZZLING BEADS 

Post has attachment
Handmade Handbouquet | Purple + Gold Theme
Please enjoy yourself with my new latest handmade handbouquet. It is 100% handmade by me.
Wait while more posts are being loaded