Profile cover photo
Profile photo
Offertenodig
1 follower -
Gratis en vrijblijvende offertes aanvragen
Gratis en vrijblijvende offertes aanvragen

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Elektriciteit aanleggen in uw woning - Het aanleggen van elektriciteit in uw woning Bent u momenteel bezig met een verbouwing in uw woning? Grote kans dat er dan klussen op het gebied van de elektra in huis uitgevoerd moeten worden. U wilt immers ook na de verbouwing nog ruimte hebben voor stopcontacten, aansluitpunten voor de verlichting, enzovoorts. Schakel een betrouwbare elektricien [ ] Dit bericht Elektriciteit aanleggen in uw woning verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Condensatie herkennen en behandelen - Condensatie in huis kan een serieus vochtprobleem zijn. Als je weet dat iedere persoon dagelijks tot 12 liter waterdamp kan produceren, dan mag het duidelijk zijn dat vocht in de lucht nooit vermeden kan worden en de lucht afgevoerd moet worden om condens te vermijden. Wanneer het vocht in de warme lucht niet kan ontsnappen [ ] Dit bericht Condensatie herkennen en behandelen verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht - Muren impregneren is de oplossing tegen doorslaand vocht. Omdat doorslaand vocht vooral te wijten is aan regenval die in combinatie door wind op de muur wordt gedrukt volstaat het om de gevel te voorzien van een waterdichte beschermingslaag. Wie zijn muren laat impregneren geniet veelal van een garantie die tot 10 jaar kan duren. In [ ] Dit bericht Gevel impregneren tegen doorslaand vocht verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Doorslaand vocht herkennen en behandelen - Doorslaand vocht is een probleem waar relatief veel woningen mee te kampen hebben. Naast condensatie en optrekkend vocht is ook doorslaand vocht één van de grootste vochtproblemen waarmee we regelmatig te maken hebben. Oorzaken van doorslaand vocht Doorslaand vocht komt vaak voor bij oude woningen met muren die poreus zijn of poreus geworden zijn in [ ] Dit bericht Doorslaand vocht herkennen en behandelen verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Muren injecteren – Tips, info en prijzen vergelijken - Wie problemen heeft met opstijgend vocht in zijn woning, zal op zoek moeten gaan naar een oplossing. Het injecteren van muren is de meest gebruikte oplossing. Door het injecteren van vochtige muren wordt de algemene leefomgeving verbeterd: minder stookkosten, gezondere lucht, geen schimmels meer, enz. Muren injecteren: Zo werkt het Opstijgend vocht is een probleem [ ] Dit bericht Muren injecteren – Tips, info en prijzen vergelijken verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Muren injecteren of gevel impregneren? - Tussen het injecteren of impregneren van muren ontstaat wel eens verwarring. Voor alle duidelijkheid: dit zijn twee verschillende zaken. We bespreken kort even wat beide behandelingen inhouden. Muren injecteren Injecteren betekend dat er iets in de muur wordt gespoten. Het is een behandeling tegen opstijgend vocht, wanneer de waterkeringslaag niet meer goed werkt, of ontbreekt. [ ] Dit bericht Muren injecteren of gevel impregneren? verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Opstijgend vocht herkennen en behandelen - Optrekkend vocht of opstijgend vocht is probleem dat vrij veel voorkomt. Het kan voorkomen bij oudere woningen, maar ook het gevolg zijn van een constructiefout tijdens de bouw. Opstijgend vocht is eenvoudig gezegd vocht dat in de muur opstijgt. Oorzaken van opstijgend vocht Optrekkend vocht kan het gevolg zijn van een constructiefout tijdens de bouw [ ] Dit bericht Opstijgend vocht herkennen en behandelen verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Soorten vochtproblemen: Overzicht - Vochtproblemen succesvol bestrijden vergt eerst de nodige kennis over de oorzaak van het probleem. De oorzaak van vocht is echter niet altijd eenvoudig te herkennen. Om het probleem op te lossen, moet je in eerste instantie wel op zoek gaan naar de oorzaak: Elk probleem heeft immers een aangepaste oplossing. Elk soort vochtprobleem heeft wel [ ] Dit bericht Soorten vochtproblemen: Overzicht verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Schimmels op de muur: een vochtprobleem? - Schimmels in huis, betekent dit het gevolg van een vochtprobleem? Schimmels komen we in het leven dagelijks tegen, maar we willen niet dat er zich schimmels vormen op onze muren. Dit kan duiden op een vochtprobleem dat dringend moet aangepakt worden omdat deze schimmels schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. Schimmels en vochtproblemen Schimmels manifesteren [ ] Dit bericht Schimmels op de muur: een vochtprobleem? verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...

Post has attachment
Vochtbestrijding: Lekdetectie Tips - Een lek detecteren is niet altijd even eenvoudig, het gebeurd vaak dat een waterlek pas na enkele maanden ontdekt wordt. Het opsporen van de precieze locatie van het lek is dan ook belangrijk om onnodige breekwerken te vermijden. Kan je ook zelf een lek opsporen en je vermoeden bevestigen? We geven enkele tips. Lekdetectie Lekdetectie [ ] Dit bericht Vochtbestrijding: Lekdetectie Tips verscheen op Verbouwers.be. Bezoek Verbouwers.be voor meer soortgelijke artikelen!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded