Profile cover photo
Profile photo
SelektHuis
5 followers
5 followers
About
SelektHuis's posts

Post has attachment
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een schuurwoning? Speciaal voor jouw hebben we het themapakket schuurwoning opgesteld. Vraag het de Schuurwoning Special aan! https://www.selekthuis.nl/bouwen/woningtypen/schuurwoning/ http://ow.ly/d/6hqp
Photo

Post has attachment
SelektHuis feliciteert de bewoners van deze droomhuizen! Zij hebben de sleutel gekregen en kunnen starten met de laatste afwerking! We wensen hen heel veel woonplezier!
Photo

Post has attachment
Altijd al je droomhuis willen bouwen? In onze woningconfigurator stel je jouw droomhuis samen! Ontwerp je eigen woning!

https://goo.gl/TDGsBI

Post has attachment
🏠 S e l e k t T i p | Wil je weten of je bouwplannen ook financieel haalbaar zijn? Het is handig om dan te beginnen met een budget. Wat heb je te besteden? En wat moet er binnen dit budget gerealiseerd worden. Ga eens samen zitten om een lijstje te maken van eisen en wensen voor jouw droomhuis! Meer tips voor de kosten van de woning geven we op onze website! http://ow.ly/FT2n30b3gBk

Tijdens het maken van bouwplannen komt er veel op je af! Daarom ontzorgen we je graag! Wil jij weten wat een woning kost? Op onze website hebben wij de woningzoeker.

Het werkt simpel:
1. Vind je favoriete woning
2. Bekijk details, foto’s en plattegronden
3. Ontvang een kostenindicatie in je mail
Bekijk alle huizen!

http://ow.ly/Ju1U30b3ghL


Post has attachment
Vakmanschap in de REGIO | Wist je dat wij een SelektVestiging in Tholen hebben?
SelektHuis opereert landelijk en kan hierdoor efficiënt met middelen en materialen omgaan, maar jouw huis wordt gebouwd door een SelektTeam uit jouw omgeving! Wel zo fijn om één van de grootste beslissingen te bespreken met iemand die jouw taal spreekt en bekend is met jouw regio.

https://goo.gl/zPG20K
Photo

Post has attachment
Tijdens het maken van bouwplannen komt er veel op je af! Daarom ontzorgen we je graag! Blader bijvoorbeeld door onze brochure voor inspiratie en informatie over nieuwbouw. Zo ontdek je waarom ons bouwsysteem zo slim is. Vraag de SelektLiving aan!
http://bit.ly/2oMkuhH

Post has attachment
Droom jij ervan om een eigen huis te gaan bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan onze tips bij het kopen van een bouwkavel!

https://goo.gl/XQrZbq

Photo

Post has attachment
Open Dagen Selekthuis geslaagd evenement!

We hebben afgelopen vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april de Open Dagen georganiseerd voor iedereen die kennis wilde maken met SelektHuis en het SelektTeam. Het was weer zoals vanouds, gezellig druk met verschillende activiteiten!

Informatie & rondleidingen
In het hoofdgebouw stonden de gastvrouwen klaar om iedereen te verwelkomen. Onze partners hadden allemaal een eigen plek om de bezoekers te informeren over interieur (Meiling), aanleggen van een tuin (Buro Ruiter), domotica (Niko Home Control) en keukens (Voortman Keukens). Daarnaast was er de mogelijkheid om rond te lopen in een echt SelektHuis door middel van een VR bril! Ondertussen liep er een heuse showkok rond, die er voor zorgde dat niemand uitgehongerd zou raken.

Elk half uur stonden er enthousiaste mensen klaar om mee te mogen met de rondleiding door de prefab en verfspuiterij, eindigend bij het magazijn. Het hele proces in de prefab werd uit de doeken gedaan, bouwconstructies en materialen werden uitgelegd. Bij het magazijn werd vervolgens het gehele bouwproces nog eens doorlopen aan de hand van fases door Johan Smit van de tekenkamer. Er werden kennissessies gegeven over EPC door Michel de Graaf, onze EPC-specialist en een blower-door test door Jan Averink van onze Service. Ook Nefit en Pape rietdekkers sloten aan, om hier mogelijkheden met betrekking tot dakbedekking en installaties te laten zien.

Second date?
Er heeft een flink aantal speeddates plaatsgevonden met onze ontwerpers en ook de adviseurs hadden niets te klagen! Volledig bepakt & bezakt vertrokken de bezoekers aan het einde van de dag, 1 stap dichter bij hun droomhuis wellicht. Wij hebben enorm genoten van deze dag en leggen ook graag onze passie uit aan de bezoekers. Wie weet tot een seconde date?

Oei, de Open Dagen gemist?
Geen nood! De Open Dagen in september staan al weer gepland. Houd de Evenementenkalender in de gaten voor nieuwe data…


Photo

Post has attachment
SelektHuis feliciteert de bewoners van deze droomhuizen! Zij hebben de sleutel gekregen en kunnen starten met de laatste afwerking! We wensen hen heel veel woonplezier!

Photo
Wait while more posts are being loaded