Profile cover photo
Profile photo
roziana rahim KRAR
7 followers
7 followers
About
roziana rahim's posts

Post has attachment
Hike CBL,Terengganu (Day 2)
Pagi esok nya kitorng bangun dalam 6.. dan ready tuk subuh semua.. sejuk dia xpayah ckp lah .. mmg sejuk gila.. khemah tepi sungai.. badan sakit gila.. tidur atas lantai.. dengan piggang sakit bahu sakit bawak beg berat.. selesai solat subuh kitorng ready n...

Post has attachment
Hike CBL,Terengganu (Day 1)
perjalan agak mencanak.. lutut bertemu muka la .. pagi tu kitorng bangun dan breakfast dulu.. plan dia nak gerak dalam pkol 8.. tpi tetiba bas dri UMP yg skali trip tu lambat lak .. kitorng gerak lambat sikit dalam pkol 9 camtu.. skrg ni yg join dari rumah ...

Post has attachment
Ready nak hike CBL!
Salam.. okay kali ni aku nak cerita pasal aku hike BCL.. okay sebelum tu aku cerita lah dulu cemana aku pi sana dari KL.. so aku dah deal dengan pijah nak gerak dari gombak ke rumah dia kontan hari khamis.. then pagi khamis tu aku gerak dari rumah berbekalk...

Post has attachment
BP Lombok (Day 5) Kuta Lombok, Bandara Lombok, KLIA
Final dayyyyy breakfast!!! kitorng hari trakhir tu xtau nak buatpa ..sbb duit dah xde nak sewa moto..kahkah.. so kitorng deal dengan homestay tu nak shuttle bus untuk pergi ke bandara.. kitorng brgerak pkol 5.30 ke bandara dan flight pkol 7.. sementara tu b...

Post has attachment
BP Lombok (Day 4) Pantai Kuta, Bukit Merese
Malasnya aku nak type.. tpi.. tahla dah separuh jalan ni aku cerita psl trip haha.. orite so hari keempat pon menjelang tiba.. kami bangun tidur tu pergi breakfast..  aku harini breakfast instant mee.. dap gakla.. xtau jenama apa dia pakai.. smlm kitorng da...

Post has attachment
BP Lombok (Day 3) Sedang Gile & Tiu Kelep Waterfall
smpai je ke bangsal di tanah lombok.. kitorng dijemput mcam smlm lah dgn cidomo ape semua... tpi ..yes! we've learned our lesson.. kitorng jalan je dri bangsal pi ke tmpt mnunggu tu smbil tunggu shuttle bus pickup kitorng.. shuttle bas smpai kitorng naik ke...

Post has attachment
BP Lombok (Day 2) Gili Terawangan, snorkeling 3 gili
Heyyooooo! Harini aku nak sambung cerita pasal trip lombok.. orite.. lepas smpai di bangsal kitorng terus naik atas boat..kali ni public boat.. ada berkotak2 beer bntang dalam boat.. aku usha jela smbil ambik gmba air dengan hapijah perjalanan dri bangsal k...

Post has attachment
BP Lombok ( 2nd Day) Pantai Sengigi, Bangsal
Assalam!! for second day kitorng bangun dengan ceria! sebab katil syokk aircond sejuk..omgomg.. malas nak bangun tapiiiii kita kat lombok kot aku pon gagahkn diri.. pagi tu aku breakfast nasi goreng apetah dengan kopi lombok...  utk pengetahuan korng ..pija...

Post has attachment
Lombok trip (Day1)
Assalamualaikum and Hi bloggers dan bukan bloggers.. aku dah lama x jenguk blog ni.. so harini sbb rasa mcm dah free sgt aku nak update perjalanan aku gi lombok tempoh hari.. perjalanan ke lombok kali ni aku mmg nak backpack la... nak sejimat yg boleh.. tri...

Post has attachment
Penang graduation trip (Day3)
heyoo... final post bout penang... disebabkan kepenatan melampau malam kitorng gi escape park tu.. oh malam tu kitorng gi makan kat kedai makan ..tpi makanan habis..sedih x.. masa tu ade jugak kekasih hati syima join.. he's everywhere..haha orite, hari keti...
Wait while more posts are being loaded