Profile cover photo
Profile photo
G.B. Loodgieter Den Bosch
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Een verstopping van de afvoer in uw badkamer kan veel verschillende oorzaken hebben. Een loodgieter ervaart vaak dat de verstopping wordt veroorzaak door ophoping van vuil. Wanneer u de afvoer niet tijdig schoonspoelt, gaat het afval zich alleen maar meer ophopen en moet u een loodgieter inschakelen om de verstopping te verhelpen.

http://www.loodgietersdenbosch.nl/vuil-veroorzaakt-verstopping-badkamer
Add a comment...

Post has attachment
Wilt u ook voorkomen dat uw leidingen zullen knappen als gevolg van de vorstperiode? Laat dan uw buitenkraan afsluiten, zodat het water in de leidingen niet kan bevriezen. Voor deze klus kunt u altijd de loodgieter in Den Bosch inschakelen! Lees in onderstaand artikel meer over het afsluiten van de buitenkraan!
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer u gaat klussen in de garage pas dan op wanneer u gaat boren! Vaak lopen er leidingen door de muren van een garage. Heeft u een leiding geraakt? Bel ons op!
Add a comment...

Post has attachment
De loodgieter Den Bosch regelt voor u de plaatsing van koolmonoxidemelders. Deze worden over het algemeen met schroeven vastgemaakt aan de wand. Ook is het mogelijk om deze met magneetstrips te bevestigen.
Add a comment...

Voorkom een kapot dak! Het is vanzelfsprekend dat u schade aan uw dak liever voorkomt, zodat lekkages vermeden worden. Het is daarom aan te raden om uw dak eens per half jaar na te laten kijken op beginnende schade. Deze kunnen dan tijdig gerepareerd worden, zodat het gehele dak niet vervangen hoeft te worden.
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u een oude CV-ketel die aan vervang toe is? Het vervangen van een CV-ketel is niet zomaar gedaan. De installatie van een cv ketel kent duizenden handelingen waarbij nauwkeurige metingen essentieel zijn. Lees het onderstaande artikel voor meer uitleg.
Add a comment...

Post has attachment
Iets wat erg belangrijk is bij de aanleg van sanitair, is het aanleggen van aan- en afvoerleidingen. Dit is een klus voor een vakman, zoals de loodgieter. Aan- en afvoerleidingen zijn onmisbaar bij sanitair. Er is immers water benodigd en dit water moet (na gebruik) ook afgevoerd kunnen worden. Onder sanitair vallen verschillende voorzieningen. Lees verder door te klikken op onderstaand artikel.
Add a comment...

Post has attachment
"Het riool stinkt, wat nu?!". Bij veel stankproblemen is het mogelijk om snel de oorzaak te achterhalen, maar bij rioolstank is dit niet het geval. Onderstaand artikel gaat hier dieper op in. 
Add a comment...

Post has attachment
Een endoscopie bij een lekkage is niet iets wat je snel verwacht. Maar deze techniek kan lekkages vinden die met het blote oog niet waarneembaar zijn. Hoe dit precies werkt lees je in onze blogpost.
Add a comment...

Post has attachment
De meeste druppelende kranen worden veroorzaakt door een kapot of verslten kraanleertje. Hoe kan dit? En hoe kunt u zelf een lekkende kraan repareren? Lees het hier!! http://www.loodgietersdenbosch.nl/hoe-repareer-je-een-lekkende-kraan
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded