Profile cover photo
Profile photo
Terje Nordkvelle
62 followers -
terjenordkvelle.wixsite.com/fredsprosessen
terjenordkvelle.wixsite.com/fredsprosessen

62 followers
About
Posts

KAN JEG INTERVJUE DEG? Hei du.
Jeg skal starte en ukentlig podkast med tittelen "EgentligDeg". Den skal inneholde intervjuer med mennesker som har gått gjennom et vendepunkt i livet, der de kom styrket ut på den andre siden. ... Dette kan være historier om personlig vekst, læring og mestring. Kanskje du endelig nådde et mål du hadde satt deg? Du gikk gjennom en krise? Eller du tok et oppgjør med noe eller noen? Tittelen "EgenligDeg" handler om hvem og hva vi egentlig er. Uten indre kritikerstemme og frykt. Podkasten vil derfor være om menneskers vekst og potensiale, og er ment å inspirere og motivere lytterne. Har du en slik historie av noe slag? Da vil jeg gjerne høre fra deg. Send en epost til coachterje@gmail.com, så tar vi det derfra. Jeg er lett å snakke med, og har fått høre at jeg er flink til å få intervjuobjektene til å slappe av;-) Og du: Hvis du har litt lyst til å sende meg en epost, men tør ikke helt? Ja, da er det kun din indre kritiker som stopper deg;-) Velg bort den stemmen. Den er ikke egentlig deg... Hilsen Terje Nordkvelle PS: Du kan gjerne være anonym i intervjuet, og jeg skal ikke filme. Det er kun snakk om lyd... Se mer
Add a comment...

Post has attachment
Ingeborg fra FROG viser hvordan vi alle er delt inn i fem lag - og hvordan dette hjelper ungdom. Sist jeg hørte var det to ledige plasser til kurset som starter i Oslo på mandag. Ring Ingeborg på 915 94 080 eller epost til ingeborg@lyk-z.no for mer info.
Add a comment...

Visste du at selvmord er den vanligste dødsårsaken blant ungdom i dag?
Jeg har lyst til å dele en sterk video laget av Frog om en vond historie. Den handler om unge Sondres selvmordsforsøk - som heldigvis endte godt!
(Frog starter kurs i Oslo på mandag. Ring Ingeborg på 915 94 080 eller epost til ingeborg@lyk-z.no for mer info om Frog-programmet.
Add a comment...

Post has attachment
Hvorfor super-coachen Ingeborg IKKE trøster ungdom som har det vondt: På mandag førstkommende starter et nytt Frog-kurs i Oslo for unge menn og kvinner som sliter. Ingeborg Lykseth er kvinnen bak programmet som hjelper 75 prosent av deltakerne opp av senga og ut i skole eller jobb.... I denne videoen snakker Ingeborg blant annet om hvorfor de ikke trøster ungdom. PS:
Det er noen få plasser igjen på kurset som starter i Oslo mandag 29.01. Ring Ingeborg på 915 94 080 eller epost til ingeborg@lyk-z.no hvis du vil vite mer. Se video her. Se mer
Add a comment...

Post has attachment
Hei du.
Jeg har laget en kort video med en venn og kollega av meg, Ingeborg Lykseth, fra et ungdomsprogram som heter Frog. Der deler hun en av teknikkene de bruker for å hjelpe ungdom som har det vanskelig.... Siden 1998 har de hjulpet rundt 2000 ungdommer fra store deler av landet videre inn i arbeid eller skolegang. Og hele 75 prosent av dem lykkes! Etter kun sju uker! I denne videoen forteller Ingeborg om et av sine beste tips for å hjelpe ungdom... PS:
Mandag 29. januar starter Frog nytt kurs i Oslo. Det er noen plasser igjen.
Ring Ingeborg på 915 94 080 eller epost til ingeborg@lyk-z.no hvis du vil vite mer. Se mer
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Siste frist for å bli med på "Kurs i positiv innflytelse". Du har nå under en time igjen til å melde deg på kurset som er det mest omfattende - og billigste jeg noen gang har laget. (24 kroner i uka.)

Hilsen Terje...

PS: Kurset blir ikke tilgjengelig for deg etter dette. Husk gratis bonus er eboka "Slik knekker du talekoden" - en guide for å bli en tryggere taler. (Verdi 197,-) Du kan altså se mer her: Se mer
Add a comment...

Post has attachment
Hei. Hvis du har lyst til å ha en positiv effekt på andre, vil jeg sterkt anbefale "Kurs i positiv innflytelse". Det er det mest omfattende - og billigste kurset jeg noen gang har laget. KUN to plasser igjen nå, og fristen går ut i kveld.... Hvis du er en av de 18 som har allerede har meldt deg på, første teknikk er nå ute. Du kan lese mer her:
Terje
PS:
Gratis bonus er eboka "Slik knekker du talekoden" - en guide for å bli en tryggere taler. (Verdi 197,-) Se mer
Add a comment...

Post has attachment
God morgen;-) Hvis du fortsatt ikke har meldt deg på "Kurs i positiv innflytelse" er siste frist i dag. Påmeldingen stenger i kveld, og nå er det kun fire plasser igjen...

Kurset er skreddersydd for å:...
1) Øke din kompetanse om kommunikasjon. ​
2) Løse dine konkrete utfordringer. ​
3) Være "den ene" som kan gjøre den store forskjellen i et menneskes liv.

Kurset koster under 25 kroner pr uke. Gratis bonus er eboka "Slik knekker du talekoden" - en oppskrift for å bli en tryggere taler. (Verdi 197,-) Du har mulighet til å lese mer om melde din interesse her.
Best hilsen Terje
PS:
Kun fire plasser igjen. Fristen går ut i kveld. Se mer
Add a comment...

Post has attachment
God kveld. I neste uke setter jeg opp en ny runde av nettkurset Fredsprosessen der vi går virkelig i dybden for å sikre et godt selvbilde og selvtillit i barn og ungdom. Jeg kommer til å jobbe tett sammen med deltakerne, derfor er det få plasser.... Takk for alle tilbakemeldinger som har kommet inn, og gjort kurset bedre. Du kan se mer her: Terje PS:
Det er et fire ukers løp, og ja, vi tar jule og nyttårsfri...;-) Se mer
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded