Profile cover photo
Profile photo
Noblesse Academy
6 followers -
Via Valores
Via Valores

6 followers
About
Posts

Post has attachment
In cadrul Atelierului de Ilustratie Carte, fiecare copil va parcurge etapele realizarii unei carticele de povesti. Astfel, pe parcursul celor 4 sedinte ale atelierului, vor ilustra, decora, asambla si la final semna o carte. Mai multe detalii aici: http://www.noblesseacademy.ro/course/atelier-ilustratie-carte-7-12-ani/
Add a comment...

Post has attachment
Copii sunt obisnuiti sa joace. Au o abilitate naturala sa aduca la viata personaje imaginare, rostesc monologuri si improvizeaza. La Studioul Micului Actor, actrita Crina Matei (care intai de toate a fost invatatoare!) modeleaza potentialul natural al fiecarui copil si ii ajuta sa-si dezvolte capacitatile cognitive prin mijloace teatrale.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Actoria inseamna comunicare, expresivitate, creativitate. Copiii beneficiaza de indrumare profesionista din partea actritei Crina Matei, pentru a-si cultiva pasiunile si a-si modela talentul. Rezultatul: incredere de sine, dezvoltare emotionala, atitudine. Nu ratati ocazia! Au inceput inscrierile la Studioul Micului Actor! Va asteptam la cultural@palatulnoblesse.ro sau la 0725.942.085.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Raspunde la cele 15 intrebari si verifica-ti nivelul de oboseala cronica. Te ajuta sa-ti cunosti mai bine relatia directa cu job-ul si sa observi in ce stadiu te afli.
http://www.noblesseacademy.ro/burnout-test-15-intrebari/
Add a comment...

Post has attachment
De la stresul prelungit la burnout e doar un pas. Gandeste pozitiv, practica un sport, plimba-te, renunta la asteptari si construieste mental un viitor mai bun. Poti afla mai multe despre cum sa combati sindromul oboselii cronice, sambata la Palatul Noblesse. Mai sunt cateva locuri!
http://www.noblesseacademy.ro/course/burnout-si-sindromul-oboselii-cronice/
Add a comment...

Post has attachment
"Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra" - Pablo Picasso. Te invitam sa-ti inalti sufletul dupa o zi de munca! Cursul incepe curand. Mai sunt cateva locuri!
Add a comment...

Post has attachment
Lectie demonstrativa GRATUITA de Tango in cadrul serii de deschidere a cursului de la Palatul Noblesse. Locuri limitate! Va asteptam maine seara de la ora 19.00! Cu confirmarea prezentei.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bucurati-va de o lectie demonstrativa GRATUITA de Tango in cadrul serii de deschidere a cursului de la Palatul Noblesse. Locuri limitate! Va asteptam!
Add a comment...

Post has attachment
La Palatul Noblesse am initiat o noua serie de workshop-uri, care aduce impreuna culisele unei filmari live si dialogul direct cu unii dintre cei mai apreciati psihologi, medici sau traineri din tara. "Cum obtinem si mentinem starea de bine " este urmatorul workshop pe care il sustine Profesorul Daniel David, directorul fondator al Catedrei de Psihologie Clinica si Psihoterapie din cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj. Mai multe detalii gasiti aici:http://www.noblesseacademy.ro/course/curs-arta-fericii-modul1/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded