Profile cover photo
Profile photo
Farah Ilyana
17 followers -
I am tougher than you think.
I am tougher than you think.

17 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
**
It's 2017 and I'm still blogging yo! Untuk pengetahuan semua, sesiapa yang tercari-cari keberadaan aku sekarang; I AM CURRENTLY UNDERGOING AN INDUSTRIAL TRAINING at HPSF Muar until July 2017. So, kawan-kawan  sekalian kalau hang dekat-dekat dengan area ni m...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Annual Dinner Fakulti Komputer dan Informatik 2015
Assalamualaikum pembacaku yang setia! (setia ke? ihik) Lama sunyi kan? Eh biasalah bila dah naik semester ni, banyak hal nak diuruskan. Walaupun tak sibuk dengan assignment, kuiz dan sebagainya, aku sibukkan diri dengan berjalan kesana kemari dengan kawan-k...

Post has attachment
Suka, Sayang, atau Cinta
Hi. Setelah sekian lama dinda mereput, akhirnya dinda kembali ke pangkuan mu duhai kanda blog kesayangan (eh drama sangat pun nak pergi mana kak oi?) Nothing. Walaupun semester breaks yang sepatutnya masa utuk kita bergembira, tenangkan fikiran, tetapi tida...

Post has attachment
**
Karma. Kau buat jahat, kau dibalas jahat Kau buat baik, kau dibalas baik Walaupun tak dibalsa sekarang, bukan pada diri kau Mungkin nanti-nanti, mungkin juga anak-anak dan keturunan kau. Hidup Sangat bernilai untuk disia-sia Manfaatkan selagi ada masa Selag...

Post has attachment
Kiulu White Water Rafting
Minggu lepas sibuk kem IT, minggu ni sibuk ber-rafting pulak naaaa. Poyo macam aktif sangat je aku ni dalam kolej, padahal acah-acah je lebih kihkihkih. Moh moh. Aktiviti kayak yang aku ikut ni bawah anjuran Kelab Rexus Kolej Kediaman E, UMS. Dan aku adalah...

Post has attachment
UMS Intec
Pada entry yang lepas aku ada cerita tergantung sebab gelabah sangat nak pack up barang kem kan? So kali ni aku nak cerita pasal kem IT ni pulak ok. Kem IT ni anjuran kelab fakulti aku sebenarnya, iaitu Kelab UMS Intec. Kira ni bawah universiti punya aktivi...

Post has attachment
BBQ with the family!
Hai. Selama ni update tentang benda-benda random sebab kononnya tak nak share pasal diri dan kehidupan sendiri. Bad feeling?? Uih capui naa hampa ni. Jadinya kali ni nak kongsi aktiviti terkini baru aku. Apa buat? Bbq wehhh. Family? Idok ler. Dengan coursem...
Wait while more posts are being loaded