Profile cover photo
Profile photo
Azrin Rahim
974 followers -
seorang budak yang gilekan mathematics and fizik tpy kadang2 kire pon gunakan kalkulator..
seorang budak yang gilekan mathematics and fizik tpy kadang2 kire pon gunakan kalkulator..

974 followers
About
Azrin's posts

Post has attachment
Masih Ada Harapan?
Assalamualaikum.. Masih tidak terlambat rasanya mengucapkan #SalamRamadhan buat yang tengah menjalani ibadah puasa diseluruh pelusuk dunia ini. Pagi-pagi ini apa kata kita refreshkan minda kita dengan kata-kata hikmah mahupun pujangga yang mampu meningkatka...

Post has attachment
Nasi Ambeng Johor Bahru
Assalamualaikum Apa juadah Tuan/Puan/Encik/Cik sekalian hari ini? Kalau ayie for surelah lidah jawa mesti mencari Nasi Ambengnya. Bila dapat Nasi Ambeng itu rasa nikmat dan memang tak sabarlah nak berbuka. hehe Nasi Ambeng ini memang favourite ayie ah lagi-...

Post has attachment
Nuffnang December
Assalamualikum Sudah menghampiri separuh bulan disember. Maknanya tinggal 17 hari untuk berada dalam tahun 2014. banyak kenangan dan suka duka untuk 2014 ini dan yang pasti ayie telah menamatkan first degree ayie. Moga diberi kesempatan agar dapat meneruska...

Post has attachment
Ayie ko kat mana?
Assalamualaikum Ayie ko dekat mana nie? lama juga larikan diri. Eh bukan larikan diri cuma ayie minggu ini memang agak pack sgt jadual (ala-ala budak buat busy) padahal tak lah pack sgt. Cuma banyak shje cerita yang nak dikongsikan sepanjang seminggu tak ad...

Post has attachment
Kenapa perlu Ego?
Assalamualaikum Doktor yang sakit pun akan jumpa doktor. Guru pun perlu berguru. Apatah lagi kita yang tak berupaya apa-apa dalam hidup. Kenapa perlu ego? credit to Hafiz Hamidun Memang kena setepak lah dekat muka ayiekan bila baca tweet bro Hafiz Hamidun i...

Post has attachment
Tukar Cikgu ker Tukar Sekolah?
Assalamualikum Nak share sikit pasal adalah hamba Allah ini nak suh pergi tukar cikgu mengajar yang ajar anak dia. Alamak, ada pula yer mcm begitu? Kalau nanti anak dia kate, Nak tukar bos dekat tempat keje. Boleh lah ayah dia anta surat kt majikan suh tuka...

Post has attachment
Kacang jer Exam tadi, Padahal?
Assalamualaikum Semua orang pernah mengalami perkara ini dan apa yang boleh ayie katakan setiap orang mempunyai kelebihan masing-masing. Seperti si A, dia dah struggle dan berusaha bersungguh-sunguh untuk mencapai kejayaan dan pada akhirnya dia berjaya juga...

Post has attachment
I am 1 of 50 Blogger yang menang Giveaway Ephyra Skin Bar
Assalamualaikum Rezeki awal bulan disember ini sebab tersenarai dalam 50 blogger yang menang Giveaway Epyhra Skin Bar . Macam tak percaya jer den kan sebab sebelum ini masuk mana-mana giveaway tak pernah menang pun. Bila first time dapat tahu antara yang te...

Post has attachment
Boys !!! be Gentle and Caring
Assalamualaikum Just because they are boys doesn't mean they can't be gentle and caring....

Post has attachment
Artis ini sangat humble
Assalamualikum Artis ini memang sangat humble ah dan dia memang jarang sikit nampak dekat media sosial but lakonan dia memang superb. Ayie memang slut sekali masa dia solat dekat parking kereta. Aah Kalau cakap pasal isu ini mesti korang kenal kan siapa. Te...
Wait while more posts are being loaded