Profile cover photo
Profile photo
Nico Nabiela
79 followers -
BeRuSaHa unTuk BerJaYa
BeRuSaHa unTuk BerJaYa

79 followers
About
Posts

Post has attachment
3 Bulan Sudah
Assalamualaikum semua, Wow lama giler saya tidak berceloteh di sini...terima kasih kepada yang sudi membaca blog sy yg tidak seberapa ini kalau rajin sila2 lah click ruang iklan yang ada di atas, kanan & bawah blog sy nih...hu3x.... Entry hari ini sy nk kon...
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana Wardina Mendidik Anak Solat 5 Waktu
Assalamualaikum, Hari ini nak kongsi ilmu yang bermanafaat dari Wardina, Serious best sangat baca cara Wardina mendidik Amna untuk solat 5 waktu. Aku berharap dapat mendidik anak ku untuk menjadi insan yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat.  Jom bac...
Add a comment...

Post has attachment
6 Bulan Sudah ;)
Assalamualaikum, Pejam celik, pejam celik now saya sudah 6 bulan. Alhamdulilah bersyukur dengan rezeki kurniaan dari yang Maha Esa. Walaupun permulaan amat terseksa dengan morning sickness sekarang 6 bulan semuanya sudah hilang. Baby kat dalam pun duk kick2...
Add a comment...

Post has attachment
Permata Hati Yang Baik Sangat - Part 2
11 November 2013 Okey now sambungan cerita part 1...Setelah selesai celebrate birthday girls kat kampung. Ahad malam kami bertolak kembali ke Kuala Lumpur. So rutin pada isnin 11 Nov 13 sepatutnya saya dan suami bekerja, qiha ke sekolah. Tapi ntah kenapa ha...
Add a comment...

Post has attachment
Permata Hati Yang Baik Sangat - Part 1
Assalamualaikum, Hari ini nak bercerita tentang cerita lapuk yang tidak akan dilupakan sampai bila2x..Kisah ini berlaku pada tahun lepas..Dimana anak ku ditahan wad bagi menjalankan small operation, Perghhh perasaan time tuh takut, sedih, risau, resah dan g...
Add a comment...

Post has attachment
Semangat Kembali
Assalamualaikum, Hai3x semua, lama sesangat2x aku menyepi dalam dunia blogging ini..rindu sangat nak berceloteh kat sini tapi apakan daya kesibukan diri ini dengan morning sickness yang masih tidak hilang2x lagi...Kini ia tidak seteruk di awal 1st trimester...
Add a comment...

Post has attachment
KEMALASAN
Assalamualaikum semua, Windunya nak berceloteh kat cini tapiiiiiiiiiiiiiiiiii kemalasan untuk menaip sangat menebal dalam diri ini tambah3x orang yang memberi semangat untuk kita berblog pun dah tiada disisi..ia cuma berada dekat di hati kite...cewah cam or...
Add a comment...

Post has attachment
" GA Oktober 2013 Nurul Yui"
Assalamualaikum, Jom kite bersegmen ;) Syarat WAJIB untuk para peserta patuhi 1) Ada blog beridentiti & Facebook 2) Follow & like page semua sponsor { senarai 12 orang sponsor } 3) Beralamat di Malaysia 4) Buat satu entry dengan tajuk  " GA Oktober 2013 Nur...
Add a comment...

Post has attachment
Sup Payau
Assalamualaikum, Jumaat yang indah tidak sabar nak berhujung minggu dengan keluarga tercinta..InsyAllah minggu depan kita akan menyambut Hari Raya AidilAdha,Nico nak ucap Selamat Hari Raya kepada semua..Kepada yang pulang ke kampung pandu kereta dengan berh...
Add a comment...

Post has attachment
PONEY SALE
Assalamualaikaum... Rindu hendak berceloteh di blog tapi tiada masa sangat..minggu sangat sibuk!!!Walaupun lama tidak post tapi aku sentiasa terjah blog korang2x...hehehe...InsyAllah minggu depan aku pasti membalas dendam untuk berkongsi celita3x yang best3...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded