Profile cover photo
Profile photo
Admie Shuhada
21 followers -
Product and Business Consultant
Product and Business Consultant

21 followers
About
Admie's posts

Post has attachment
Kuantan Makaroni Bakar by BakeMie | Admie Shuhada
Assalamualaikum semua   Selamat bercuti juga pada semua yang tersinggah di blog #admieshuhada ni ya :-))   daku nak announce project bisnes terbaru daku...jeng jeng jeng....   sebelum tu kome masuk facebook masing2 then search kat kotak atas tu page ni   'K...

Post has attachment
HAI-O murah Hari Malaysia dan Hari Raya Haji 2015 | by Admie Shuhada
 Daku, Admie Shuhada   #admiesshuhada boleh cari dalam instagram :-)   Bagi yang dah kenal daku, korang tau kan daku biasa duk promote produk-produk yang daku guna sahaja like Kopi Garam Buluh, set penjagaan kesihatan kulit Marine Essence, kolagen BB PLus.....

Post has attachment
Premium Beautiful dan Biozone Food Purifier ada diskaun banyak !!!

Post has attachment
#flashdeals Mac 2015 ~ Harga murah Hai-O | Admie Shuhada
Assalamualaikum, Flash deals ni daku yang buat sendiri untuk customers daku.. Deals on dari 23/03/2015 sehingga 31/03/2015 tengok la kalau daku seronok rasa nak sambung in April..boleh difikirkan nanti !!:-)) Deals ni untuk pembelian loose item je tau...mak...

Post has attachment
Harga Promosi 2015 produk Hai-O | Admie Shuhada
Assalamualaikum dan salam sejahtera, lama tak update cerita terkini keluarga Admie.... gambar2 untuk future entry banyak dan ada beberapa folder dah siap buat...tapi kerajinan untuk mengarang tu belum datang... stop sekejap aritu sebab Wazif demam panas dan...

Post has attachment
#weekend IOI City Mall Putrajaya | Admie Shuhada
Assalamualaikum...selamat pagi semua !!:-)) Dah breakfast ke ? Hari ni daku makan agak banyak...breakfast like a king kekdahnye hahahaha.. tak tau bila nak start semula breakfast an apple a day...:-((...diet ke laut sekarang ni...lepas baik demam terus tak ...

Post has attachment
Isu #rotan anak | Admie Shuhada
Rata - rata orang masih lagi memperkatakan tentang isu ni...   Daku bukan nak mengulas...tapi bila sebut pasal rotan...daku terimbau kenangan daku and adik beradik masa kecik2 dulu...   daku cuba ingatkan time bila daku penah kene rotan ngan abah or mak... ...

Post has attachment
#latestmovie Suamiku Encik Perfect 10 | Admie Shuhada
Hahahahahahha....terjebak sudahhh....:-D Curios sangat apa yang best orang duk suka suka suka tengok latest movie di cinema ni...so daku tanya kawan yang dah pergi tengok...suami isteri ye.. both of them bagi review 'best' 'sangatttt' 'sangat best' so..how ...

Post has attachment
#jjcm Azam Roasters Indera Mahkota | Admie Shuhada
Assalamualaikum..selamat pagi semua !!:-)) Entry ni nak cerita pasal aktiviti jalan jalan cari makan daku and gang opis baru2 ni... hari Jumaat je dapat buat aktiviti #jjcm jauh sikit dari Gambang hehehe so..pilihan kami kali ni ialah Restoran Azam Roasters...

Post has attachment
Harga baru produk Hai-O | Admie Shuhada
Assalamualaikum...selamat pagi Ahad... u all buat apa ari ni ? kitaorg semalam dah outing...so arini lepak2 dekat rumah...petang sikit kot baru nak keluar...:-) ok...ni ada sedikit update tentang harga baru produk Hai-O since u all semua dah tahu harga beru...
Wait while more posts are being loaded