Profile cover photo
Profile photo
aisyah rahim
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Super simple study room
Study room ke ni. Rasanya workstation je. Almaklumlah ni hanya rumah weekend, maka apa yang ada hanyalah simple dan mengikut keperluan saja. Benda yang paling penting bagi aku adalah board hijau tu sebab suka sangat tampal benda benda cumel. Kalau tampal ka...
Super simple study room
Super simple study room
puterimu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hobi Baru
Rasanya aku memerlukan satu hobi yang baru untuk mengisi masa terluang. Nak jadi cerita tengah melayan pinterest  ternampak plak satu post yang sangat cumils. Terasa kagum lak macam mana dorang ni boleh hasilkan lukisan yang cantik dan nampak sangat berseni...
Hobi Baru
Hobi Baru
puterimu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salam Maulidur Rasul 2014
Khas buat sahabat, pelajar dan sesiapa yang mengenaliku.. Semoga dengan kasih sayang Rasulullah dapat kita hidup dengan penuh keberkatan. Jom Selawat!
Salam Maulidur Rasul 2014
Salam Maulidur Rasul 2014
puterimu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Seafood best Bagan Lalang- Wak Lan Bayu Malam
Malas nak cakap banyak.. Tempat parking luas, seafood sume fresh, masakan pon sedap. Yang paling penting sotong goreng dia rangup. Tak keras walaupon sotong besar. Besar gila wehh.. Malam tu kitorang ambil ikan siakap, ketam 3, sotong 3,sup sayur campur nas...
Add a comment...

Post has attachment
Hanya Allah yang tahu...
Sesungguhnya hati ini merasa berat Atas dugaan yang menimpa Sudah ku pujuk hati agar redha Sudah ku yakinkan hati pasti ada hikmahnya Ya Allah hanya padamu ku bermohon Kurniakanlah nikmatmu yang luas Kasihanilah diriku Ku hanya mampu tersenyum tak apa Tapi ...
Add a comment...

Post has attachment
Hasil shopping di Ikea
Hasil shopping di Ikea
puterimu.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded