Profile cover photo
Profile photo
Khaulah Awai
9 followers
9 followers
About
Khaulah's posts

Post has attachment
STEP NAK DAPATKAN TEMPAT LI/ INTERNSHIP/ PRAKTIKAL
As usual thing la kan kebanyakan universiti mesty letak syarat
"kau nak grad kau li/praktikal". ya. my university do same thing. and
the slack one is the semester that universiti 'kesayangan' i ni state praktikal jatuhnya pada 2 nd last sem. arghhh shittooo...

Post has attachment
fate
h ow long am I disappear
kan ? ahaaa…sejak menjadi wanita berkerjaya ni rolling eyes. Praktikal je
pun. masa macam laju je berlari. alasan budak malas bhahaha. so..nanty kalau
rajin I will try my best to update about my practical. iyelah mana tau kalau
...

Post has attachment
THE AWESOME AND MOST UMPPHHH COMMUNITY EVENT!
guest what? what event I had
join last last last last last lasttt saturday (haha..look how time stole my
time T.T)? the most happening and havoc punya event. serius serius serius
serius havoc. tak tipuuuuu…! tak lain tak bukan it a kereta
api sarong event ....

Post has attachment
My 1st time with NIVEA’s rinse off body lotion
Baru
berkesempatan nak review product baru nivea ni ha.. baru? Okeyh already three
weeks kut dah kat pasaran…so nampak? The train just left me behind  T.T what
the best thing about this product? Okeyh
macam kte tahu yg nivea ni one of the best company that ...

Post has attachment
KLHOHO story =)
kan haritu i ada cakap i nak round round kl naik bus hop on hop off ala ala londons tu kan..date asal i schedule up on Saturday morning but last last i postpone to sunday. y? y? y? hamboih bukan main bayak y dia.hikhikss disebabkan i ni dah terserap ke un...

Post has attachment
weekend activity update
captain in the board here..muahahahaha gelak mcm johnny dap.. dah rasa macam tour guide seriously.hakhakss..oke aritu i ada ckap nak buat grouping kl tour kan..kan cakap 4 orang. entah macam mana kuis kuis kaki tunduk sorang xdapat join. sedih! T.T .the...

Post has attachment
jom jalan area kl
hello hyep peeps...lagi tinggal 3 hari je untuk cuti lepas ni dah kembali ke sekolah T.T nangis golek2 serius tak puas cuti tak puas lepak2 dengan buddies2 terchenta. thank a lot buddies for this amazing break sem..sayang korang sangat =* okeyh okeyh maca...

Post has attachment
dendam !
Sampai
ada masanya kau penat, Penat
memegang watak yang kau sendiri tak tahu penghujungnya, Watak
yang kau hari hari penat sendiri melayan perasaan, Yang
kau paksa diri kau elak sana sini, Agar
tidak berjumpa watak yang kau tak mahu berjumpa, Yang
akhirnya ...

Post has attachment
1st Mini Giveaway 2014 by Shad
1st Mini Giveaway 2014 by Shad Greetings and Assalamualaikum to all. Hasrat Shad nak buat Giveaway  untuk tahun 2014 ni akhirnya tercapai jugak. Jemput semua join ya. KLIK BANNER UNTUK JOIN Hadiah : Power Bank x1 T-shirt x1 Novel x2 Long Necklace x1 Shawl x...

Post has attachment
belajar edit gambar
macam biasa...bila dah bosan bosan mesti dak adam akan beri idea to do something. my great buddy ! ececece kalau time baik bukan main...hiksss semalam sehari suntuh menyepi..sehari suntuk tak update apa apa. memperapkan diri. entah semalam everything just...
Wait while more posts are being loaded