Profile cover photo
Profile photo
Hidayah Abdullah
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
hb40 40watt mod
hb40 40watt mod
carousell.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tips beli handphone secondhand
Assalamualaikum,hari ni rasa nak share pasal tips beli handphone secondhand..aku perasan yg byk view dekat blog ni pun bekaitan handphone..jadi memandangkan aku ni pekerja cemerlang kedai handphone,bolehlah aku share sikit sikit yang aku tau.Share ilmu kira...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum disini aku nak kongsi kisah percutian yang tak seberapa tapi bermakna juga bagi aku. Aku dengan adik bongsu aku bermalam dekat titi hayun di D'YAN CHALET.Chalet yang lawa dan selesa.Semalam harga cuma Rm 75 untuk dua orang.Lepas tu adik aku ...
Hidayah Allah
Hidayah Allah
nurazimat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lenovo S90 review
Assalamualaikum..sapa yg dah belek Lenovo S90 yang baru tu?yang bentuk mcm iphone 6 sikit..lawa kan..tergoda rasanya. Sejak akhir akhir ni,negara China mengeluarkan pelbagai smartphone.Lenovo,Asus,Oppo,Vivo.Memang banyak dan harga murah.Terus Samsung macam ...
Lenovo S90 review
Lenovo S90 review
nurazimat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review Sabun double Gluta murah
Assalamualaikum,dah lama aku tak tulis apa apa dekat blog yang usang ni..huhu..so hari ni rasanya nak tulis pasal Sabun double gluta. Aku rasa ramai yang dah tau pasal sabun ni kan.Kat pasar malam pun banyak yang jual.Aku pun salah seorang penjualnya.hehe.....
Add a comment...

Post has attachment
Hidayah Milik Allah
Assalamualaikum,erm.aku dah pernah tulis dulu bagaimana aku
dapat Hidayah tapi aku padam sebab entahlah.haha.Tapi bila orang Tanya balik
dan aku faham erti naluri org yg ingin tahu maka aku akan menulis semula. Ketahuilah secara ringkasnya sesiapa sahaja bo...
Add a comment...

Post has attachment
Sekadar pandangan
Sekadar pandangan
nurazimat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sekadar pandangan
Assalamualaikum,terlebih dahulu pada sesiapa yang baca apa
aku nak tulis ni,janganlah terasa hati.Ia hanyalah sekadar pendapat yg bila
mananya aku berchitchat bersama kawan aku.Berbeza pendapat jangan sampai
bermasam muka pulak ya.^_^ senyum secomel mungkin...
Sekadar pandangan
Sekadar pandangan
nurazimat.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded