Profile cover photo
Profile photo
madihah manshor
1 follower
1 follower
About
madihah manshor's posts

Post has attachment
OPERATOR
Bila orang dengar kerja customer service atau operator..ada org ingat keje sambung talian je..ada org ingat gred tahap spm..tapi tak kisah la..bukan diorang pun bayar gaji..hehe..   dulu masa jadi customer servis RHB..stress yang amat..memang la semua keje ...

Post has attachment
NAMA
    Setiap kali tulis nama..mesti letak skali nama abah..jarang la tak tulis..sebab masa aku skolah rendah..slalu kena marah ngan cikgu sebab tak tulis nama bapak..cikgu cakap awak ni anak hantu ke..takde nama ayah ni..sejak cikgu cakap macam tu..terus aku ...

Post has attachment
JALAN BASAH LICIN
Harini..pagi ni jalan basah..kt selekoh dengan lajunye aku tekan minyak..pastu kereta raya bergoyang..selamat  la xde kete time tu..aku rasa mcm kereta aku tu nak tercabut tayar..selamat la boleh control lagi..Alhamdulillah..terus masuk keje rasa trauma jap...

Post has attachment
belajar
belajar berpuas hati..meski tak cukup belajar memahami..walau tak sehati belajar ikhlas..meski belum rela belajar bersabar..walau terbebani belajar memaafkan..walau pernah disakiti #norfazila #facebook

Post has attachment
sorang
sorang2 je rayyan..tak de gang..bulan puasa haritu keguguran..rayyan dh excited nak adik..tapi takde rezeki..kita doa lagi la yen..

Post has attachment
SATE KEBAB AKMAL
   minggu lepas beli sate kebab ngan member ofis..brand akmal..lupe plak nak snap plastic sate kebab tu..sedap jugak..RM13..20 cucuk..gril je atas pan..golek2 smpai masak..siap..boleh hidang untuk breakfast atau dinner..lunch pun boleh..bila2 pun boleh..he...

Post has attachment
DAPUR
    minggu lepas semangat betul kemas dapur..takde la kemas sangat tapi sedap mata akak melihat je lah..bukan reti sangat nak deco2..ni rumah sewa sekarang..dapur dia kecik je tapi akak suka..senang nak kemas..       tema dapur ni akak namakan deco belasah...

Post has attachment
KERJA
bila dah lama tak post..macam banyak plak nak post..haha.. interview pah ceroh A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on Apr 21, 2016 at 1:28am PDT time ni..aku ade g interview dkt putrajaya..dah dapat dah kerja tu..esok baru pegi report du...

Post has attachment
reunion gang skolah di klinik Dr Izati Yani
Sebelum puasa aritu..member baik aku buka klinik dekat Bandar Baru Bangi Seksyen 16..Nama klinik dia NUR MEDICARE..sape2 yang ada kat bangi tu..boleh la pegi..sape2 yang nak doktor pompuan yang check..boleh la pegi kt klinik dia..memang dia je doktornye..se...

Post has attachment
RAMADHAN 2016
Assalamualaikum.. untuk kali pertama dlm tahun ni..aku post kt blog..bagus betul mmber yang still setia mengepost kt blog..aku je malas..tp dh cash out dh duit nuffnang..rs semangat plak nk post..hahah selamat berpuasa semua..skarang ramai sebut ramadhan ka...
Wait while more posts are being loaded