Profile cover photo
Profile photo
Kristin Betten
14 followers
14 followers
About
Kristin's posts

Post has attachment
Sommeren har kommet
.... Til Nordmøre også :-)

Post has attachment
God påske
Pusset opp gangen for noen uker siden. Fargen heter Hvit lin og er fra Jotun. Nytt sidebord fra Ikea!  God påske!!

Post has attachment
...stemninger
Følte for litt julestemning på bloggen :-)

Post has attachment
advent
Hva skulle vi gjort  uten adventstiden i denne mørke årstiden.... Her har jeg ordnet meg nytt stuebord av en gammelskrivepult. Konglene har begynt å komme frem, sammen med en samling madonnafigurer..

Post has attachment
Bildevegg
Har hatt en opprydning i bilder. En hel vegg i trappegangen skal dekkes av alle slags bilder; familie, religiøse,små og store, gamle og unge... til og med kongefamilien...:-) Er dere klare for adventstid??  Bildet er fra et noen år siden.

Post has attachment
Hagevandring
På forrige innlegg viste jeg hagen slik den var for noen år siden. Her er årets hage, etter noen år med husbygging, oppgraving av gamlehagen, med nye murer og noe ny beplantning!

Post has attachment
Hagebilder -tilbakeblikk
Hei alle sammen !! Slår til med noen gamle bilder fra hagen. Nå har vi startet på nytt, pga at vi måtte grave opp mye av den gamle hagen da vi bygde på huset.. Av og til må man se tilbake for å se hva man egentlig har og hvilke muligheter som ligger der. Vi...

Post has attachment
Loftsrom
Et rom for avslapning og ro.....   Plass til studier og andre sysler.... Deilig og absolutt nødvendig.... Anbefales til alle mødre...:-) Fortsatt god søndag!!

Post has attachment
Stue
En utrolig fin ferie er snart over. Jobb og studier venter. Det blir en spennende høst:-) En fortsatt fin ferie og sommer til alle som ser innom!!

Post has attachment
Rosa
Jeg bruker normalt lite farger i innredningen. Men nå er det en liten rosa "periode" her :-)
Wait while more posts are being loaded