Profile cover photo
Profile photo
cahaya nurish
About
Posts

Post has attachment
Izinkan Aku
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Alhamdulillah biiznillah, syukur dipanjatkan pada Yang Maha Kuasa atas segala nikmat hingga ke hari ini. Ujian juga suatu nikmat kan? :). Hari ni berjaya siapkan satu cerpen yang telah berbulan lama...
Izinkan Aku
Izinkan Aku
cahayanurish.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Dilema...huh? (2)
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat akhirnya siap juga sambungan cerpen yang lepas iaitu  'Dilema...huh?' Hahaha.. Harapnya cerpen kali ni memberi manfaat hendaknya.  Semangat sungguh nak cepat sia...
Dilema...huh? (2) | cahaya nurish
Dilema...huh? (2) | cahaya nurish
cahayanurish.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dilema...huh? (1)
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani Alhamdulillah, terhasilnya satu cerpen untuk tahun ni. Bermacam cerita yang dikarang tapi lain yang terjadi. hahaha.. Tajuk cerpen ni panjang sedikit..haha "Dilema...huh?" Selamat membaca. Jangan lup...
Add a comment...

Post has attachment
Ha'ah
Bismillah. Lamanya tak update cerpen. Dalam fail komputer adalah dalam dua tiga cerpen yang tergendala jalan ceritanya. Hahaha =.=' Walau apa pun, entri kali ini, nak update cerpen baru. Cerpen ini tidaklah baru sangat. Dah dekat sebulan sebenarnya usia lew...
Ha'ah | cahaya nurish
Ha'ah | cahaya nurish
cahayanurish.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
1435H
Bismillah. Sementara menunggu adik tengah mandi-manda tu, dengan segan dan silunya, saya ingin mengucapkan 1435H.  Pergi yang lama, hadirnya yang baru. Lumrah!  "Tahun baru! Azam baru! Ucapan juga baru!" Itukah asalnya ia datang menyapa diri? Itukah trend n...
1435H | cahaya nurish
1435H | cahaya nurish
cahayanurish.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hai!
Bismillah. Ohaiyo!!! hehehe. Akhirnya, blog telah bertukar link!!!! Semoga makin keraplah update cerpen baru lepas ni. huehehehehe. Pada semua.. selamat datang!!! :D p/s : amacam, comel tak avatar Bitstrips saya?
Hai! | cahaya nurish
Hai! | cahaya nurish
cahayanurish.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Milo Je Kot
Bismillah. Actually tak tahulah kenapa saya buat cerpen ni. Hurm. Idea asal lain, tapi akhirnya jadi lain. Pepun.. selamat baca~~ “Sedap kuetiau goreng ni,”             “Sarah beli kat kedai  Chinese Mix  sana tu. Susah nak cari kuetiau goreng yang sedap-se...
Milo Je Kot | cahaya nurish
Milo Je Kot | cahaya nurish
cahayanurish.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded