Profile cover photo
Profile photo
Nor Shafina Mohd Din
28 followers -
Saya seorang isteri kepada suami yang hebat dan seorang ibu kepada anak yang solehah.. Saya ingin berkongsi pengalaman indah dan berharga saya bersama Shaklee. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada rakan-rakan di luar sana..
Saya seorang isteri kepada suami yang hebat dan seorang ibu kepada anak yang solehah.. Saya ingin berkongsi pengalaman indah dan berharga saya bersama Shaklee. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada rakan-rakan di luar sana..

28 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Alhamdulillah.. adakah kejayaan datang bergolek-golek sambil goyang2 kaki tengok TV? Nak tau lebih lanjut jom baca kisah ni..
Add a comment...

Post has attachment
Ramai yang kurang pasti apakah cara terbaik untuk pantang selepas keguguran. Di sini fina juga sediakan tips menarik bagi persediaan wanita yang keguguran untuk hamil semula..😉
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Teringin nak makan nasi lemak original kedah? Jom fina kongsikan nasi lemak terbaik pernah fina rase setakat ni..mmg mabeless..:)

http://ceritasihat.com/nasi-lemak-kak-liza-original-kedah-bak-hanggg/
Add a comment...

Post has attachment
Tahu x korang nk capai impian ni ada caranya. Bukan angan-angan mat jenin je. Jom selongkar magic ni..

http://ceritasihat.com/impian-jadi-kenyataan-bila-tahu-guna-buku-magic/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Selalu tak menguap-nguap mase drive? Pastinya sebab tak tahu apa nak buat ketika drive. Jadi kita mudah hilang fokus dan cepat mengantuk.

Jom selongkar 5 rahsia ketika memandu yang kita patut tahu!

http://ceritasihat.com/5-perkara-mesti-buat-bila-tersengguk-sengguk-ketika-drive/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sedang hamil sekarang? Seorang ibu yang bekerja? Masih tak ada idea tentang urusan baby sitter?

Jangan tangguh2 lagi jika nak beri yang terbaik utk ank yg tersayang!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded