Profile cover photo
Profile photo
Mazni Munawar
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
KFry - korean fried chicken bersalut cheese!
Assalamualaikum Beberapa minggu yang lalu trend pasal korean fried chicken, kat twitter aku penuh pasal ayam goreng jee. So haritu(sebenarnya dah lama), aku dengan kakngah serta gengnya pergi ke IOI City Mall untuk makan KFry yang viral tu.  Apa yang specia...

Post has attachment

Post has attachment
adakah selama ni korang cuci muka dengan cara yang betul? haaa baik check balikk

Post has attachment

Post has attachment
nak hasilkan senaskah majalah ni rupanya tak senang yang disangka

Post has attachment
Pembikinan majalah
Assalamualaikum Sebagai pelajar diploma 05, kami dikehendaki untuk menghasilkan sebuah majalah bertemakan apa-apa saja yang kami suka. Macam aku buat majalah pasal travel, makanya kenalah cari artikel, gambar di internet dan buat rujukan untuk layout majala...

Post has attachment

Post has attachment
November in short
Assalamualaikum Salam 1 Disember. Salam Maulidur Rasul, marilah berselawat kepada junjungan kita Rasulullah S.A.W.  Rasa macam tahun ni berlalu dengan sangat pantas.. I don't want to end this year, tahun nilah tahun terakhir belajar dalam kelas as student d...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded