Profile cover photo
Profile photo
Mazni Munawar
About
Posts

Post has attachment
Semester break yang dimanfaatkan
Asslamualaikum hii...? Lamanya blog ni ditinggalkan, rasa kekok nak menulis semula. Tapi yang terharunya, masih ada orang yang sudi singgah ke blog ni biarpun dah lama tak update sebarang entry. Ketahuilah bahawa even tengah cuti sem pun, aku busy cari duit...
Semester break yang dimanfaatkan
Semester break yang dimanfaatkan
supersagaaaa.blogspot.com

Post has attachment
Review Rio Burger
Assalamualaikum Sempena sekarang ni tengah musim FIFA 2018, McDonalds keluarkan menu baru yang mungkin tak berapa nak baru sangat, sebab before ni pun dah pernah ada. Ini menu bermusim ya, kalau bola dah habis nanti barangkali menu ni dah takdeee. So, ini d...
Review Rio Burger
Review Rio Burger
supersagaaaa.blogspot.com

Post has attachment
Oiso Korean Food, IOI City Mall
Assalamualaikum Tahun ni kita takde cerita raya ya. Maka, seawal hari raya ke-2 aku, kakngah dengan Paie dah bosan duduk rumah. Maklumla raya tahun ni kitorang tak balik kampung so nak beraya ke mana je kan? Raya jelah dekat IOI buat cuci-cuci mata. Lepastu...
Oiso Korean Food, IOI City Mall
Oiso Korean Food, IOI City Mall
supersagaaaa.blogspot.com

Post has attachment
Winter Japan Trip - Akihabara
Assalamualaikum Sambungan daripada PREVIOUS ENTRY , sepulangnya (betuk ke ayat ni?) kami dari Odaiba, haruslah kitorang menjejakkan kaki ke Akihabara ! Aku rasa kebanyakkan anime lovers atau otaku mesti tau tempat ni terkenal dengan apa kannn. Akihabara mer...
Winter Japan Trip - Akihabara
Winter Japan Trip - Akihabara
supersagaaaa.blogspot.com

Post has attachment
Winter Japan Trip - Tokyo Tower and Odaiba
Assalamualaikum 20/2/2018 - Selasa Dannn pada hari ketiga di sini, kitorang baru dapat Japan Rail Pass. Japan Rail Pass ni is a must bagi pelancong yang datang ke Jepun sebab benda ni memang dikhaskan hanya untuk foreigner sahaja dan rakyat Jepun sendiri ta...

Post has attachment
mana lagi nak makan kat tempat yang unik macam ni? sambil makan BBQ dalam sungai kott

Post has attachment
makan BBQ sambil berendam kaki di sungai
Assalamualaikum Masa cuti pilihanraya baru-baru ni, kitorang balik kampung jap. Pastu masa otw dari Perak nak balik Bangi singgahlah kat Sungai Kemensah untuk makan BBQ . Abang akulah yang serach tempat ni sebab pernah viral dulu. Aku pun ada baca gak pasal...

Post has attachment
Mazni Munawar commented on a post on Blogger.
sedar2 tak sedar minggu depan dah puasa. salam ramadhan kareem, semoga kita memperbanyakkan amalan :D bumi pun dah semakin tua

Post has attachment
Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures
Assalamualaikum Harini kita join giveaway by Kak Farah. Rasanya last kak farah buat GA ni masa awal tahun 2015 tak silap, time tu saya menang fridge magnet bentuk daun maple :p Manalah tau kalini ada luck untuk menang lagi? hehe Simple je syarat-syarat nak ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Harini kita join giveaway by Kak Farah. Rasanya last kak farah buat GA ni masa awal tahun 2015 tak silap, time tu saya menang fridge magnet bentuk daun maple :p Manalah tau kalini ada luck untuk menang lagi? hehe Simple je syarat-syarat nak ...
Mazni Munawar
Mazni Munawar
supersagaaaa.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded