Profile cover photo
Profile photo
Azura Aziz
4,250 followers -
Mama to superhero Adam & Zhafran ;)
Mama to superhero Adam & Zhafran ;)

4,250 followers
About
Azura's posts

Post has attachment

Post has attachment
Menu Sarapan Yang Sihat ...
teringat dulu Qekra pernah share tentang menu sarapan yang sihat... yelah, asyik nasi lemak, roti canai, mee goreng pun muak jugak kan... sometimes kena ubah menu kepada makanan yang lebih sihat... Ni Qekra buat  wrap dengan sosej, telor scramble, salad dan...

Post has attachment

Post has attachment
Sarapan Pagi Untuk Anak-anak...
Biasanya time weekend adalah masa yamg Qekra suka sebab Qekra boleh sediakan sarapan pagi untuk family Qekra... memang Qekra jarang sangat bersarapan di luar atau bungkus sarapan sebab Qekra suka masak sendiri makanan kegemaran anak-anak Qekra... lagi seron...

Post has attachment
Pesta Buku Antarabangsa Putrajaya 2017 ...
Qekra sempat pergi ke Pesta Buku Antarabangsa Putrajaya 2017 yang berlangsung dari 28 Mac 2017 - 2 April 2017 di PICC Putrajaya .... tu pun semangat nak pergi sebab nak carikan buku latihan untuk Abang Adam... sambil-sambil tu usha-usha jugak buku-buku ceri...

Post has attachment
Bulan Rejab dan April ...
Alhamdulilah, minggu ni minggu pertama bulan April 2017 ... dan harini dah 6 Rejab 1438 H ... bila masuk Rejab ni terus teringat tentang dah dekat nak Ramadhan... baru lah Qekra terhegeh-hegeh nak ganti puasa hehe... korang dah abis ganti puasa ?? Dan bila ...

Post has attachment

Post has attachment
Gambar Masakan Lah...
haha matilah nak... mesti korang kecam Qekra penuhkan blog dengan gambar masakan dan makanan... sebab banyak pulak gambar makanan dalam galeri henfon Qekra... -- Sambal Bilis Petai -- hui, ni kalau malam-malam post dekat Facebook memang kena kecam kata Qekr...

Post has attachment

Post has attachment
Lazada Birthday Blogger Contest...
Hai korang... tetiba maca Qekra excited pulak nak join Lazada Birthday Blogger Contest hihi... senang jer nak join... just klik link kat bawah... http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ Contest period : 1 March 2017 - 23 March 207 (11.59 pm) ok jom jawab ...
Wait while more posts are being loaded