Profile cover photo
Profile photo
PacQ BV
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Zo! We zijn met z’n allen weer aan de slag. Hoofden leeg en batterijen opgeladen. We staan open voor nieuwe kansen en creatieve ideeën. Komt dat even goed uit! Een mooi moment om te vertellen dat we naast verpakkingen van vouwkarton en rigid boxes ook innovatieve uitschuifbare verpakkingen in allerlei soorten en maten kunnen leveren. Dit geeft een enorme verrijking aan de uitpak ervaring van uw klant! Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. www.pacq.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Follow the leader! We lazen het volgende berichtje uit drankenland vandaag: "French drinks group Rémy Cointreau saw its first quarter sales rise by 9.9% to €240.2 million (US$276m)". Altijd goed om te kijken hoe succesvolle bedrijven het doen als het gaat om het inzetten van premium verpakkingen. Bijgaand een mooi voorbeeld. Ook premium verpakkingen nodig? Ga dan snel naar www.pacq.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Deze week hebben wij onze nieuwsbrief verstuurd met als onderwerp luxe hardkartonnen verpakkingen (rigid boxes). Niet ontvangen? Klik dan op onderstaande link. En wil je graag op de hoogte gehouden worden meld je dan aan via de subscribe knop!
Add a comment...

Post has attachment
Deze week hebben we een mooie productie van rigid boxes oftewel luxe hardkartonnen dozen uit mogen leveren. Zoals u ziet bestond deze run uit 4 verschillende versies. Wij produceren deze vrijwel volledig machinaal! Daarnaast hebben we ook de inlays verzorgd (niet op de foto).Het opzetten van de inlays, het vullen hiervan en het plaatsen in de doosjes is uiteraard wel handwerk, net zoals het aanbrengen van de sleeve. Deze sleeve wikkelt zich om de basisdoos heen en sluit met een magneet. Voorheen werden deze doosjes compleet met de hand gemaakt. Wij konden onze klant verrassen met onze korte doorlooptijden, een betere kwaliteit en met als klap op de vuurpijl zeer concurrerende prijzen. Ga voor meer informatie naar onze website www.pacq.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Naast de tower display, waar we het vorige week over hadden, hebben we nog een interessant product in ons gamma om de kooplust van de winkelende klant te stimuleren. Qua schaal van een andere orde maar met minstens zo veel attentiewaarde: de wobbler! In dit geval met een metalen strip zodat deze na bevestiging aan het schap in de gewenste hoek is te plaatsen. Dit voorbeeld is, naast full colour bedrukt, gestanst in een speciale vorm en voorzien van UV lak. Meer weten over PACQ? Neem dan eens een kijkje op www.pacq.nl!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanuit een technisch perspectief draait het bij ons om het stansen en plakken van karton. Klinkt eenvoudig maar daar zit uiteraard nog een wereld aan mogelijkheden achter. Zo kunnen we onze expertise ook prima inzetten voor het ontwikkelen en produceren van display's. Zoals bijvoorbeeld bijgaande 'tower display' die we deze week hebben uitgeleverd. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze website www.pacq.nl!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Met hoeveel verschillende verpakkingen kun je bezig zijn? We zijn momenteel druk in de weer met verpakkingen voor electronica, food and drinks, supplementen, farma en huis&tuin producten! Lekker bezig! Meer weten? Ga dan naar www.pacq.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer je voor de 2e keer op dezelfde beurs staat, we stonden vorige week voor de 2e keer op EMPACK, ga je uiteraard vergelijken met de 1e keer. Een mooi verschil met vorig jaar was dat we diverse nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen die naar aanleiding van de beurs van vorig jaar aan boord zijn gekomen. De uitbreiding van ons productassortiment, we kunnen nu ook in huis 'rigid boxes' maken, is goed ontvangen. Dit zijn (luxe) dozen op basis van omplakt grijsbordkarton. Neem voor meer info contact met ons op via www.pacq.nl. Al met al weer een mooie boost. Volle kracht vooruit dus!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wij zijn specialist in de ontwikkeling en productie van verpakkingen van vouwkarton. Dagelijks ontwikkelen en produceren wij de mooiste verpakkingen. Dit doen wij met ruim 200 medewerkers op onze productielocatie. Verpakkingen van vouwkarton bieden optimale bescherming, munten uit in kwaliteit en innovatie. Of het nu gaat om eenvoudige verpakkingen of premium verpakkingen voorzien van koudfolie, diverse hybridelakken en vensters. Ons gedreven team denkt met u mee om samen tot een succesvolle oplossing te komen. Meer weten? Bezoek ons dan op EMPACK standnummer D138! Registreer je via bijgaande link. Graag tot dan!
Empack Den Bosch 2017
Empack Den Bosch 2017
registration.n200.com
Add a comment...

Post has attachment
Het toepassen van Cold Foil (koud folie) voor verpakkingen heeft ongekend veel mogelijkheden en brengt de uitstraling van jouw verpakking moeiteloos op een hoger plan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meer weten over de techniek erachter? Ga dan naar www.pacq.nl/veredelingen/koud-folie/.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded