Profile cover photo
Profile photo
FCR Media Online d.o.o.
5 followers -
Žute stranice čine život lakšim
Žute stranice čine život lakšim

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
FCR MEDIA GROUP, VODEĆI EUROPSKI PRETRAŽIVAČ ZA MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO, DOLAZI U HRVATSKU

FCR Media Group preuzela je MTI Telefonski imenik i Žute stranice d.o.o., k.d., hrvatsku članicu Müller Verlaga. Na taj način se nastavlja širenje grupe FCR Media u Europi, trenutno jedne od najvećih europskih lokalnih pretraživačkih digitalnih kompanija, s podružnicama u 12 zemalja.

10. lipanj 2014., Zagreb, Hrvatska

FCR Media Group danas je objavila da je preuzela hrvatsku kompaniju MTI Telefonski imenik i Žute stranice d.o.o., k.d. od Müller Verlaga, Nürnberg, Njemačka, čime se ukupni broj zemalja u kojima FCR Media djeluje popeo na 12. Uvjeti sporazuma nisu objavljeni.

MTI Telefonski imenik i Žute stranice vodeći je pružatelj oglasnih rješenja za malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj još od 1998. godine. U svojoj ponudi ima kompletan asortiman tiskovnih, internetskih i mobilnih rješenja, kako bi zadovoljio sve potrebe svojih klijenata.

“Gledamo na ovo kao na izuzetnu priliku da izgradimo velikog igrača na internetskom i mobilnom tržištu u Hrvatskoj. Prirodno se uklapa u naše aktivnosti u ostalim zemljama u našoj grupi,” izjavio je Jon Martinsen, generalni direktor FCR Media Holdinga. “Vjerujemo da se možemo razvijati na jakim temeljima i povijesti MTI-ja, koristeći dokazane poslovne i oglašivačke modele iz naše dosadašnje poslovne prakse, kako bi bili u mogućnosti uvesti što više inovacijskih proizvoda, što će u ovom ubrzano promjenjivom poslovnom okruženju koristiti našim klijentima.”

Pridodavanje Hrvatske u FCR Media portfelj, koji uključuje Češku, Mađarsku, Slovačku, Rumunjsku, Irsku, Švedsku, Finsku, Rusiju i baltičke zemlje (Latviju, Litvu i Estoniju), pozicionira FCR Media Grupu kao jednu od najjačih kompanija za pretraživanje i promociju malog i srednjeg poduzetništva u Europi, s preko 1000 zaposlenih.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded