Profile cover photo
Profile photo
Syazwani Mahdzir
About
Syazwani's posts

Post has attachment
KTJ08 off to Japan! and post-SPM tips
Bismillahirrahmanirrahim! Haaa the blog's Kaichou is back! Like finally setelah sekian lama gila nak mati tak update blog, hahahah, maaf eh semua > < tho aku pun tak pasti sama ada masih wujud atau tak peminat blog ni lels. Kalau masih wujud, thanks guys so...

Post has attachment
Kazoku No hi
Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum guys and girls. Kali ni nak cerita pasal the first event aku participate kat Intec. Program ni dikendalikan oleh KTJ(Kumpulan Teknikal Jepun)'s JETSS which stands for Japanese Education Technical Students Society. th...

Post has attachment
Kazoku No hi
Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum guys and girls. Kali ni nak cerita pasal the first event aku participate kat Intec. Program ni dikendalikan oleh KTJ(Kumpulan Teknikal Jepun)'s JETSS which stands for Japanese Education Technical Students Society. th...

Post has attachment
WATASHIWA INTEC NO GAKUSEI DESU
Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum guys and girls. Fuyoo, dah lama cek tak tules kat sini noh. Ampun dipinta. Sejak masuk INTEC, tak sempat nak post apa apa, bukan gapo, kita tak dak laptop sendiri nak bukak tenet or buat keja. teehee. Ampun eaa. Anyw...

Post has attachment

Kalaw boleh rasa cam nak bgitaw kat orang yang aku hantar msej tu untok balas msej aku. Bzir duit je aku hnta msej korang tak reply. sakit hati weyhhhh

Post has attachment
Wardatulhamra'15
Assalamualaikum, peeps!!! Apakah khabor anda semua?? Harap sihat2 belaka. May we be with his blessings as we walk on this road towards eternal happiness in Jannah. ^^ Setelah debaran 3Mac, aku kembali menulis. Ngehehe. Tak de maknenye aku nak touchy-feely s...

Post has attachment

Post has attachment
Syukur
Assalamualaikum semua!! Debaran 3 Mac sudah berakhir, namun bermulalah pengembaraan ke dunia luar, begitu juga kepada sahabat2 #batch1997 sekalian. Walau apa2 pon result yang kita dapat tadi, ingat, everything is not over just yet! Tak semestinya kena dapat...

Post has attachment
Tomorrow
Assalamualaikum y'all!! Allahu Celik-pejam-celik-pejam dah MARCH dahh weiiiii!!! Wokey, adik calm yourself. Here goes nothing, Iolls confident yang korang semua dah cukop aware yang results SPM 2104 akan keluar pada tarikh keramat 3rd of March 2015. And by ...
Wait while more posts are being loaded