Profile cover photo
Profile photo
Sydvestsjællands Kloakservice - SVS Kloakservice
About
Posts

Post has attachment
Fjernelse af isolering - fjernelse af gammel isolering

SVS Kloakservice har nu fået modificeret vores tørstofsuger således, at vi nu er i stand til at løse alle typer af opgaver inden for fjernelse af isolering. Det være sig alt lige fra fjernelse af gammel isolering såsom rockwool til indskudsler i helt almindelige parcelhuse og boligkarreer.

Fjernelse af isolering med tørstofsuger (sugning af isolering), kan med stor fordel foretages på vanskelige steder, som eks. krybekældre, på lofter m.v.

Du kan læse mere her: http://www.svs-kloakservice.dk/fjernelse-af-isolering/
Add a comment...

Post has attachment
SLØJFNING AF OLIETANK!
Står du og skal have sløjfet eller nedlagt en olietank - så er vi rette firma at henvende sig til. Vi har mange års erfaring og er et af de førende virksomheder på marked inden for sløjfning af olietanke.
SVS Kloakservice udfører sløjfning af olietanke i henhold til den gældende olietanksbekendtgørelse - og er har alle certificeringer inden for branchen.
Kontakt os for pris på sløjfning af din olietank - læs mere her: http://www.svs-kloakservice.dk/tankinspektion/slojfning-af-olietanke/
Add a comment...

Post has attachment
SVS - Sydvestsjællands Kloakservice i Sorø er en af Danmarks førende virksomheder indenfor kloakservice til private og erhvervslivet.
Vores stærke flåde af moderne og effektive slamsugere, veluddannede og erfarne medarbejdere betyder rigtige løsninger til kunder, der har brug for slamsugning, rørspuling, genbrugsspuling, industrispuling, tankrensning, tankinspektion, ADR transporter, TV-inspektion, punktrenovering og slamafvanding og meget mere.
DØGNSERVICE på tlf. Tlf. 57 84 90 40 - ellers læs mere på vores hjemmeside www.svs-kloakservice.dk
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded