Profile cover photo
Profile photo
NILAM SUHANA
103 followers
103 followers
About
NILAM's posts

Post has attachment
DUNIA KANAK-KANAK SANGAT BAHAGIA... IA PENUH DENGAN PELANGI YANG INDAH.

Post has attachment
3 Perkara untuk Bahagia
sudah lama blog ini diusangkan... tidak dititip apa2 di dalamnya. hurm... perubahan fasa kehidupan ini mengajarku betapa hidup ini perlu dilalui dengan tabah. adakala kita perlu menjadi lebih kuat dari apa yang kita sangka, sebab Dia sahaja tahu betapa kuat...

Post has attachment
in their mind... man!!!
picture will tell the best... word can't describe... segalanya subjektif tetapi kecantikan itu ada objektif... bersabar dan terima segalanya dengan bersyukur... insyaAllah... woman should be in this figure... should have the sexiest cutting... and they will...

Post has attachment
Fasa kehidupan... Rancangan Allah yang terbaik.
fasa-fasa kehidupan yang adakala umpama berterbangan tanpa manfaatnya. hari ke hari kita makin berusia... kita makin berumur dan kita makin tukar zaman keremajaan... dalam meniti fasa-fasa kedewasaan ini aku makin tertekan... dalam meniti kisah ramai insan ...

Post has attachment
JOM KENAL BLOGGER SAMBIL BLOGWALKING
segmen kedua yang saya nak masuk sempena waktu lapang nih... klik untuk join Nama Famous istana Biru / Permata Biru Status Single Warna dan makanan kegemaran warna biru mengikut selera ketika hendak makan Tempat belajar/kerja belajar di Tanjung Malim bekerj...

Post has attachment
Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014
klik untuk join sengaja la nak join... lama menyepi... semua kawan-kawan dah lari... ya lah dunia blog nih kena rajin update. kalau selalu orang singgah tapi sunyi, sapa yang nak singgah lagikan??? sama lah macam buat bisnes... kalau mula-mula jer rajin buk...

Post has attachment
ingin ku kembali ke medan suara yang bisu ini...

Post has attachment
Nikmat Yang Perlu Disyukuri
kadang-kadang kita merasakan kehidupan ini sakit dan perit, terdetik dihati, mengapa aku terus dizalimi di dunia ini, namun ketika hati kita terdetik begitu, kita sebenarnya terlupa kepada berjuta nikmat yang Allah berikan... selalunya hati manusia ini keja...

Post has attachment
wajah baru
lama sangat dah tak update apa2... dulu aktif jap Ramadan tahun lepas, kemudian lupa.... sekarang dah masuk Ramadan baru update semula... tukar sikit header biar nampak matang sikit... yang sebelum nih fantasi sangat... banyak sangat benda yang tak tercoret...

Post has attachment
latih hati untuk selalu bersangka baik pada Allah dan mengharap pada Dia sahaja... insyaAllah akan selalu di praktikan...:)
Wait while more posts are being loaded