Profile cover photo
Profile photo
Hml Bedding
6 followers -
ambacht & maatwerk
ambacht & maatwerk

6 followers
About
Posts

Post has attachment
De productie van de hoezen voor hoofdborden, voetborden en matrassen, begint in ons atelier. Hier wordt de meubelstof klaargelegd, waarna de patronen volledig automatisch en computergestuurd zo efficiënt mogelijk uit de stof gesneden worden.
Vervolgens blijft handmatig vakmanschap nodig om van deze losgesneden elementen mooie hoezen te confectioneren voor de hoofdborden, voetborden en matrassen. Gelukkig hebben we een goed team van dames die hier al vele jaren met veel plezier aan werken. Op die manier kunnen we voor iedere consument een bed leveren dat tot in detail de gewenste uitstraling heeft.
#hmlbedding
Photo

Post has attachment
Ben je toe aan een nieuwe boxspring of een heel nieuw slaapkamerinterieur? Ga naar een van onze dealers of blader alvast door onze folder om inspiratie op te doen: http://ow.ly/g6cB30dKCtd
#hmlbedding
Photo

Post has attachment
Om je optimaal te kunnen voorzien van een passende oplossing, beschikken al onze dealers over een uitgebreide Hml Bedding maatwerk-verkoopmap. Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt op onze website http://ow.ly/yDUX30dKrae
#hmlbedding
Photo

Post has attachment
Bij een grafisch moderne uitstraling combineren we grafische prints zoals stippen en strepen met grote kleurvlakken in felle kleuren. Denk groot met een knipoog!
#hmlbedding
Photo

Post has attachment
Naast onze boxsprings, matrassen en kussens hebben wij ook een collectie hockers en voetenbanken. Dit zijn gestoffeerde items die in de slaapkamer vaak dienst doen als nachtkastje of bijzettafeltje, maar die ook bijvoorbeeld als krukje of bankje gebruikt kunnen worden. Doordat deze accessoires in dezelfde kleuren en stof gestoffeerd kunnen worden als de boxspring, passen
deze altijd uitstekend bij jouw bed. Of kies juist voor een andere kleur of stof, voor een speels accent in de slaapkamer.
#hmlbedding
Photo

Post has attachment
Onze bodemplaten worden aan de onderzijde voorzien van massief houten plinten, waardoor later het frame niet in het zicht komt.
De bevestigingspunten waaraan het frame gemonteerd wordt, worden door ons altijd handmatig geborgd. Dit zorgt ervoor dat ze niet los kunnen trillen met transport, maar ook dat het bed na een eventuele verhuizing altijd weer goed te monteren blijft. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet.
Bij Hml Bedding besteden we daarom net wat meer aandacht aan het bed, zodat het zonder problemen meerdere malen gemonteerd kan worden.
#hmlbedding
Photo

Post has attachment
Voor de bekleding van onze boxsprings, matrassen, hoofd- en voetborden kun je kiezen uit meer dan 50 duurzame stoffen. Onze dealers adviseren je graag bij het maken van een goede keuze. Neem ook eens een kijkje op onze website en laat je verrassen door onze royale stoffencollectie.
http://ow.ly/CTwn30dIJjp #hmlbedding
Photo

Post has attachment
Afgelopen tijd zijn er veel gesprekken gevoerd in België. Doelstelling van die gesprekken was om te kijken met wie we daar kunnen gaan werken zoals we dat in Nederland ook doen.
Met plezier kunnen wij je vertellen dat de gesprekken succesvol zijn geweest! De eerste bedden zijn ondertussen onderweg en wij kijken dan ook uit naar een mooie verdere invulling van ons dealernetwerk daar.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Heb je onze folder al gezien? Deze staat vol met ideeën voor het realiseren van een bijzondere stijl in de slaapkamer en met onze eigen ideeën over goed slapen en goede bedden maken.
Kijk eens op http://ow.ly/ZN2G30cHVHv en laat je inspireren.
#hmlbedding
Photo
Wait while more posts are being loaded