Profile cover photo
Profile photo
Persons
2 followers -
Agentie de Recrutare si Executive Search.
Agentie de Recrutare si Executive Search.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Ordonanţa de Urgenţă prin care a fost modificat Codul Fiscal prevede reducerea numărului de contribuţii sociale de la nouă la trei, schimbări în ceea ce priveşte modul de impozitare al companiilor, îndeosebi pentru IMM-uri, şi reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%.
http://persons.com.ro/blog/revolutia-fiscala-care-sunt-principalele-schimbari-aduse-codului-fiscal-modificat-prin-oug/
Add a comment...

Post has attachment
Laşi în urmă proiecte începute, care nu-ţi mai aduc nicio satisfacţie profesională? Aştepţi să se termine în fiecare zi cele opt ore de program şi să pleci acasa? Daca îţi pasă câtuşi de putin de cariera ta, vei decide, în scurt timp să-ţi schimbi jobul.
http://persons.com.ro/blog/580-2/
Add a comment...

Post has attachment
Hartuirea la locul de munca, un fenomen departe de a fi singular, adesea ridiculizat si ignorat de catre autoritati, altereaza relatiile sociale si este prezent, de cele mai multe ori in forme diluate, pretutindeni in jurul nostru. In dreptul international al muncii, fenomenele de hartuire si de hartuire sexuala sunt percepute ca atentate severe la principiile fundamentale ale egalitatii de sanse si ale respectului pentru demnitate la locul de munca.
Add a comment...

Post has attachment
Persons angajeaza Analist Logistica -Controller, cu studii superioare, de preferinta economice pentru o companie multinationala din industria FMCG.
Persoana pe care o cautam este responsabila de analiza si optimizarea costurilor si a pricipalilor indicatori de performanta si a activitatii logistice.

Clientul nostru este un brand romanesc, lider pe piața de mezeluri din România si alegerea perfecta pentru a satisface intreaga familie, prin gustul bogat si inconfundabil.
Email hr: cariere@persons.com.ro
http://persons.com.ro/locuri-de-munca/98/analist-logistica-controller/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Esti pasionat de e-commerce? Esti organizat si ti-ai dori o cariera in domeniu? Persons angajeaza pentru clientul sau, un magazin online din domeniul fashion, Responsabil Magazin Online.
Asteptam cv-ul tau la adresa cariere@persons.com.ro.
Vor fi contactati doar candidatii care se potrivesc descrierii.
http://persons.com.ro/locuri-de-munca/100/customer-support/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dacă eşti la început de drum, ai terminat de curând Facultatea de Constructii (Civile) sau eşti în ultimul an de studiu şi vrei să-ţi începi cariera, trimite-ne cv-ul tău la adresa cariere@persons.com.ro
Hai să ne cunoaştem! :)
http://persons.com.ro/locuri-de-munca/133/asistent-inginer-ofertare-constructii-civile/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Do you want a career in marcom? Find out more on our website.
http://persons.com.ro/locuri-de-munca/102/marketing-manager/
www.persons.com.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Instabilitatea în plan profesional poate fi o sursă de stres care să ne afecteze mai mult decat ne imaginam. Avem nevoie de certitudini, iar lipsa unui loc de muncă stabil poate crea un dezechilibru în viaţa fiecăruia dintre noi. De aici şi până să ne pierdem încrederea în noi nu mai e decât un singur pas.http://persons.com.ro/blog/ai-ramas-fara-loc-de-munca-profita-de-ocazie-si-treci-la-urmatorul-nivel/
Add a comment...

Post has attachment
Eşti o persoana atenta la detalii? Ai experienta in domeniul bancar si iti place sa interactionezi cu clientii?
Persons angajeaza pentru clientul sau, una dintre cele mai cunoscute banci din Romania, Consultant bancar, cu experienta de minimum 1 an.

Ne poti trimite cv-ul la adresa cariere@persons.com.ro
http://persons.com.ro/locuri-de-munca/131/consultant-bancar/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Persons angajeaza pentru clientul sau, o companie importanta de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, Key Account Manager cu minimum 1-3 ani experienta.

Daca esti interesat (a) de aceasta pozitie, asteptam cv-ul tau la adresa cariere@persons.com.ro sau direct pe website-ul nostru.
http://persons.com.ro/locuri-de-munca/130/key-account-manager/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded