Profile cover photo
Profile photo
lina nuar
14 followers
14 followers
About
lina nuar's posts

Post has attachment
Crochet sneakers
Alhamdulillah..dah lama siap tp lambat upload.. khas utk putera sulung.. crochet sneakers.. minat utk tempahan boleh isi order form d blog ini atau emelje ke  linanuaronlinestore@gmail.com

Post has attachment
Set kopiah dan sneakers
Set kopiah dan sneaker di tempah utk di hadiahkan kepada kawan..bertemakan Bendera Johor / JDT.. muga Zaheen  menjadi anak yang soleh ..aamiin

Post has attachment
Tempahan kopiah utk awal persekolahan..
Antara koleksi tempahan awal utk alam persekolahan.. senang kan kalau kopiah ada nama.. tempahan borong dari Tadika Generasi Soleh juga di terima utk tahun ke dua.. alhamdulillah ..terimakasih kerana beri kepercayaan utk KopiahKaitLinanuar buat kopiah lagi....

Post has attachment
klas crochet hari ke 3...
Dania nak buat sarung telur crochet benang 2 warna.... so ajar cara buat tapak n teknik tukar benang.. ni lah hasilnya..nanti kita tengok hasilnya bila dah siap nanti yer...

Post has attachment
Pelajar sekolah menengah minat belajar crochet..
Hari ni Aisyah mula belajar mengait.. di ajar sc,ch dan dc.. mula2 memang agak xmenyenangkan hati tengok dc yang dah siap..terus cut off benang n tanya aisyah teringin nak buat apa?aisyah jawab nak buat topi.. ok.. proceed.. alhamdulillah.. dah nampak lebih...

Post has attachment
**
Antara koleksi gambar di kelas crochet... baca diagram.. hasil yg terjadi.. tulisan yang di tulis utk di fahami dan hasil yang di sudahi.. Kelas Crochet Kanak2/Dewasa

Post has attachment
model comeii...Kopiah kait Gaza
Alhamdulillah..pagi tadi customer wasup gambar comel ni.. 1set kopiah kait Gaza yang di tempah untuk suami dan anak lelaki Aniq Furqan.. kalau anda minat nak tempah runcit / borong boleh emel ke  linanuaronlinestore@gmail.com  atau pertanyaan wasup ke 012 2...

Post has attachment
Klas crochet hari ..
Alhamdulillah.. berkat minat dan rajin datang klas.. terhasillah bunga ros crochet.. untuk di hias di headband Dania.... comel x?cantik x? kalau anda minat utk belajar crochet atau mengait.. area Klang..bolehlah wasup saya di 012 2972461..

Post has attachment
hasil dari kelas crochet/mengait...
hari ni ..setelah 3 jam belajar mengait.. dapat hasilkan head band sendiri. mungkin pd yang dah master dlm crochet tempoh ini di kira lambat..tp bg new beginner.. yang zero pasal crochet.. ia amat cepat  n seronok utk di pelajari ..hasilnya Dania nak buat b...

Post has attachment
Kelas crochet di awal tahun 2015
Dania..berumur 9 tahun..minat sangat dengan crochet.. anak jiran setaman.. terlalu khusuk mengait .. dalam masa 2 jam saja sudah pandai buat tali air/chain dan double crochet/tiang...  Datangnya bertemankan makciknya ..malu2.. di akhir masa belajar,dania be...
Wait while more posts are being loaded