Profile cover photo
Profile photo
Cinta Hati zauj
135 followers
135 followers
About
Posts

Post has attachment
Rezeki
Assalamualaikum... and Hi, since aku ada banyak masa terluang sekarang biarlah aku update sebanyak mana story kek sini. Nanti dah start keje ntah sempat ke tidak aku nak update blog kan. back to the title, apa aku nak kongsikan kat sini adalah bila kita dap...

Post has attachment
Banyaknyeeee benda nak cerita!!!
Assalamualaikum...Hi kawan2..   Tak nak cakap pape...nak jerit dulu....tau tak..banyak benda nak cerita ni...logikla dah 8 bulan tak hapedate...sedih...dulu aku pelik nape blogger kdg2 sekian lame tak hapdate blog diorang...skrg aku rasa dah...aku dah rasa....

Post has shared content
Rezeki Allah heee~
Result PMR Keluar!!!
Assalamualaikum :) Perlu mukaddimah? tak? ok. proceed. Hari ni result PMR keluar eh? Tahniah adik2 yang berjaya. and pada yg kurang berjaya jangan sedih. Perjalanan untuk mencapai kejayaan masih jauh dan sentiasa terbuka. Saje nak share kat sini kisah aku m...

Post has attachment
Result PMR Keluar!!!
Assalamualaikum :) Perlu mukaddimah? tak? ok. proceed. Hari ni result PMR keluar eh? Tahniah adik2 yang berjaya. and pada yg kurang berjaya jangan sedih. Perjalanan untuk mencapai kejayaan masih jauh dan sentiasa terbuka. Saje nak share kat sini kisah aku m...

Post has attachment
Melancong Ke Medan, Indonesia (Day 2,3)
assalamualaikum :) Ok, seperti yang dijanjikan, aku akan cuba habiskan cerita perjalananku ke Medan ini dengan jayanya. Tolong baca sampai habis yep anak-anak umi sekalian haha Rentetan daripada entry ini , makanya aku harus habiskan semua cerita di Medan s...

Post has attachment
Hadiah Comel dari Suami yang Kacak
Assalamualaikum  Sebab lama tak menulis, so banyak sangat benda yang aku nak tulis. Lain cerita lain tajuk kan hehe So jangan tanya kenapa sehari nak ngeup entry banyak2 hahaha... 2 minggu lepas turn aku balik jumpa suami. Best! Sebab? hahaha kenapa pulak t...

Post has attachment
Masakan Bukan Nasi
Assalamualaikum and Hi Suami and readers semua!!  Waaaa jap nak nangis. tssskkkk...Lamanya tak tulis kat sini. Mengapa?? Kenapa??? Pelik tol aku, apesal la aku sibuk sangat semenjak 2 menjak bermenjak2 nieh!! tak boleh terima tahu tak? hahahaha  Apa nak cer...

Post has attachment
Anugerah Terindah
Assalamualaikum suami :) Coretan ni khas untuk abang. Terimalah..haha ecece macam nak perform lagu je kan. Sebenarnya kalau abg perasan seminggu dua ni asyik rasa tak sedap hati je. Kenapa ye? Entah la. Kenapa ye. Harap-harap semuanya baik-baik kan. Mungkin...

Post has attachment
Hi ohsem blogger out there! this is totally for u!!! check it out.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded