Profile cover photo
Profile photo
lina ayie
550 followers -
simple-simple aje...
simple-simple aje...

550 followers
About
lina's posts

Post has attachment

Post has attachment
Promosi Yassin Customized!
Assalamualaikum... Hari ni nak buat promosi sikit. Kepada yg tgh duk fikir2 apa barang yang nak dijadikan doorgift atau hadiah kepada tetamu sempena majlis kahwin, kenduri doa selamat, tahlil, aqiqah dan sebagainya tu, bolehlah membuat tempahan yassin custo...

Post has attachment

Post has attachment
Cintaku Original Not For Sale! Entry secoet jaa...
 Assalamualaikum readers yg sentiasa sabar menanti update ttg CONFOS dan juga kpd readers yg tersesat sampai ke blog i yang sentiasa terbiar tak ber-up-to-date ni...Hihi...mak sibuk sikit sejak2 msuk tahun baru ni. Harap maaflah ye. Now, baru berkesempatan ...

Post has attachment
Yassin Custom Made
Assalamualaikum semua... Hari ni nak update sikit pasal surah yassin custom made yg sgt laris utk tahun 2015 ni. Cili Hijau Graphic dgn berbesar hati nak buat promosi Surah Yassin dgn hanya 80 sen/ pcs!! Diulangi, 80 SEN/ pcs SAHAJA!! Boleh request design a...

Post has attachment
Emergency Couple
Review Drama Korea Apa ni??? Asyik2 update pasal drama korea jek? Tak de cerita lain ke? Haha...Aku tak kira....nak update jugak. Hasil bersengkang mata sehari dua ni....duk layan mende ni, sampai semua kerja tak jalan. Kisah kali ni pasal doktor2 jugak lag...

Post has attachment
Its Okay, Its Love
Jeng...Jeng....Jeng.... Ni nak tukar cerita sikit dr kisah banjir kpd kisah drama korea yg membuatkan aku tak boleh nak buat kerja sehari dua baru ni. Huhu... lama giler tak meroyan tgok korean drama. Sekali dia buat hal....Huh, mmg demam! ngadap pc jelah 2...

Post has attachment
Blog dah berhabuk sekilo....Haha...Nah bab 7...setelah sekian lama tak update, akhirnya aku muncul lagi di tahun 2015 ini dengan kisah tragis penuh emosi ini. Huhu...

Post has attachment
Cintaku Original Not For Sale! Bab 7
Assalamualaikum... Huhu...sorry everybody sbb lama gila x update blog, kan? I busy yg amat. Komen2 pon berbulan baru reply. Hihi...sorry sekali lagi. Bagi yg nak tahu kisah Umairah dan Farish tu, ni i bagi sikit ubat untuk bab 7 . Pembukaan utk tahun 2015.....

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded