I dag lancerer vi Google Drive - et sikkert sted, hvor du kan oprette, dele, gemme og samarbejde med andre om alt dit arbejde. Hvad enten du rentegner plantegninger med en klient, laver en præsentatio...
3
1
Johnnie Hougaard Nielsen's profile photoMichael Hastrup Bendsen's profile photoJacob Nordfalk's profile photoThomas Rosenstand's profile photo
24 comments
 
spørgsmålet er bare om folk tager det til sig, tror jeg næppe med de slutbrugerlicensaftaler på google drive.
Translate
Translate
 
Mener du de er skarpere end hvad konkurrenterne byder på? I øvrigt tror jeg at disse sidder og sveder over at regne på priser. Google Drive giver meget plads og lav pris.
Translate
 
Det bliver spændende om der bliver mulighed for at udvide de 5 Gb, ligesom man kan gøre med dropbox.
Translate
 
Det er muligt at udvide med 25 GB for 2,49 $/ Måned eller 100 GB
4,99 $/Måned
Translate
Translate
 
Det er jo ikke svimlende priser. Så det bliver nok ikke muligt at "tjene" gratis plads, som man kan på dropbox.
Translate
Translate
 
Det nærmer sig alvorligt når der er modydelse for at rekruttere andre - som derved "inspireres" til at gentage forestillingen.
Translate
 
+Johnnie Hougaard Nielsen Skal der ikke flyde belønning gennem hele pyramiden, før det kan kaldes MLM? Hvis jeg får dig ombord, får jeg lidt ekstra plads, men jeg får jo intet ud af dem, du får ombord efterfølgende. Det har altså intet med MLM at gøre - det er blot almindelig sund markedsføring.
Translate
 
+Thomas Rosenstand - Jeg kaldte det ikke for pyramidesalg, som jeg vil mene er en specialisering af MLM.

Nøgleordene er "multi-level" og "marketing". Dropbox belønner kunder for at manipulere deres netværk til at komme ombord, og at gøre kunstige ting udelukkende i håb om betalingen. Jeg vil kalde det for syg markedsføring, og en god grund til at sky sådanne firmaer.
Translate
Translate
 
+Johnnie Hougaard Nielsen Wikipedia definerer MLM således: Multi-level marketing (MLM) is a marketing strategy in which the sales force is compensated not only for sales they personally generate, but also for the sales of others they recruit, creating a downline of distributors and a hierarchy of multiple levels of compensation.

Læg mærke til "but also for the sales of others they recruit".

Uden tvivl stadig usmageligt i dine øjne - men det er altså ikke MLM. Der er jo intet multi level i belønningen ;-)
Translate
 
+Thomas Rosenstand - Der er multi-level i marketing, og jeg vil råde dig til at læse hvad jeg skrev tidligere med "nærmer sig alvorligt" - og forresten nøjes med at se Wikipedia som "vejledende" ... :-)

Og Google har befriet mig for overvejelsen om jeg skulle holde mig for næsen og begynde at bruge Dropbox...
Translate
 
+Johnnie Hougaard Nielsen Du har helt ret - Wikipedia skal kun tages som vejledende. I dette tilfælde er deres definition nu helt korrekt.

Jeg tænkte bare, at det må være uendeligt besværligt at være nødt til at fravælge alle, der belønner kunder for at skaffe nye kunder? Det er jo alt fra butikker over tandlæger til håndværkere, bilforhandlere, fagforeninger og hvad ved jeg.
Translate
 
+Thomas Rosenstand - Nu er det heldigvis ikke mig der gør mit liv besværligt gennem en upraktisk tendens til at insistere på at hvis det ikke er hvidt, må det være sort. Markedsføringsskik er blot en af mange faktorer som indgår i mine afvejninger.
Translate
 
Ser godt ud. Og 5 GB gratis i forhold til #Dropbox 'es 2GB.
Translate
Translate
 
Tak. Johnnie.
OK, jeg lægger mine piratkopier andetsteds ;-)
Translate
 
+Michael Hastrup Bendsen tak, men artiklen i ZDNet er ret misvisende.

For det første refererer artiklen slet ikke til de drive-specifikke regler, men til Googles generelle regler (http://www.google.com/policies/terms/).

For det andet har de klippet ud midt i et afsnit uden den indledende kommentar om 'Du beholder ejerskabet over eventuelle immaterielle rettigheder, som du har til dette indhold. Kort sagt: Det, der tilhører dig, bliver ved med at være dit.'
Translate
Translate
Add a comment...