Profile cover photo
Profile photo
Дерматологична клиника AestheLine
6 followers -
Health, Beauty, Harmony
Health, Beauty, Harmony

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Не пропускайте да научите за най-новия лазерен 4D лифтинг за лице. Без болка, без операция - бързо и с голяма ефективност. Вижте повече от Д-р Иван Пеев от дерматологична клиника #Естелайн  http://bit.ly/1OHfyyh
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
4D лазерен лифтинг от дерматологична клиника Естелайн
12 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Спри да хъркаш! Сега е възможно без болка, без операция и напълно безопасно в дерматологична клиника Естелайн. Запиши се на консултация на тел: 02 405 8000
Add a comment...

Post has attachment
Водещият дерматолог и медицински управител на дерматологичната клиника AestheLine се завърна от Словения, където работи на новия апарат Fotona и участва в демонстрация на 4D лифтинг. Ето какво ни сподели след завръщането си в България.
Какво представлява 4D лифтинг, кое е новото при него?
Под високотехнологичното наименование 4D лифтинг се крие патента на една европейска компания с над 50 годишна история в разработване на лазери за медицината. 4D са 4 стъпки, с които стягаме кожата, освежаваме външния вид и премахваме бръчките.  Използват се два различни лазерни лъча, с които се въздейства на различни нива –  дълбоки, средни, повърхностни структури на кожата и премахване на несъвършенства. 
Революционното в този тип терапия е достъпа през устата. С помощта на специален накрайник третираме лигавицата на устата в областта на бузите и устните.Този достъп ни осигурява по-ефективно загряване на дермата, което води до свиване на колагеновите влакна и провокира образуване на нов колаген. Това е много важно, защото именно бузите са подложени на най-голямо въздействие от силите на гравитацията и липсата на поддържащи структури води до тяхното увисване. 

Какво се постига, когато работите чрез тази техника?
Ефектите, които се постигат са: изглаждане на назолабиалните и марионетните бръчки (подобно на филър) именно задади достъпа през устата. Изглаждане на текстурата на кожата и заличаване  на фините бръчици около очите, челото и устните, чрез фракционирано въздействие. Стягане на кожата чрез силно нагряване на подкожните тъкани, което допълва въздействието през устата. Лек повърхностен пилинг като последен щрих от терапията, с който се заглажда и изчиства  кожата. Всичко това става за 30-40 мин, без болка и време за възстановяване. Интересно е също така, че когато  третираме небцето можем да въздействаме върху хъркането като го намалим и дори спрем. 

Разкажете ни вашите лични впечатления от новия апарат "FOTONА"?
От професионална гледна точка, апаратът е изключително функционален и удобен за работа. Това, което най-мого ми харесва, е че ми дава голям спектър от възможности, тъй като е подходящ както за чисто естетични показания  (лазерен пилинг, пигментации, капиляри и венички), така и за медицински (акне, белези, гъбички по ноктите и др.). С новия 4D лифтинг мога да постигна резултати сравними с тежките лазерни пилинги, без нужда от възстановителен период. 

С кой пластичен хирург успяхте да се запознаете, както и с неговата работа?
Запознах се с двама пластични хирурзи, които използват лазера в ежедневната си практика. Д-р Кукович е официалния тренер на Fotona в тяхната база в Словения. Той демонстира 4D подмладяването и всички способностти на апарата. Д-р Лидия Воловец е пластичен хирург, която има луксозна частна клиника близо до границата с Хърватска. Там успях да видя и изпробвам чисто хирургичните възможности на лазера (премахване на различни кожни образувания) и премахване на капиляри и по-големи венички по краката. И двамата са работили в разработването на тези лазери, така че  практически почерпих опит от извора. 
Очаквайте още подробности на www.aestheline.com
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-02-06
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Медицинският управител на AestheLine Clinic Д-р Иван Пеев покани представителите на фирмите за дистрибуция на медицинска техника и консумативи в България да разгледат базата на дерматологичната клиника. Гостите останаха впечатлени от кабинените, оборудването, терапиите и специалистите, които работят в клиниката. Д-р Иван Пеев сподели пред тях желанието на ръководството на AestheLine да бъде една от водещите клиники в сектора и да предлага лечение и процедури на водещо европейско ниво. Амбициозната програма на Д-р Иван Пеев беше посрещната с одобрение от представителите на медицинските компании и съвсем скоро клиентите на AestheLine ще могат да видят за първи в България нови машини и апартура, които се представят на световни дерматологични форуми. Дерматологична клиника AestheLine ще организира кампании за представянето на новите машини и продукти, които ще се появат на български бюти пазар съвсем скоро! "Нашата цел е да дадем комплекса грижа за пациентите от изследването на техния дерматологичен проблем, през лекуването му и грижата за кожата. Ще обърнем и специално внимание на една нова програма за бодиконтуринг на тялото в която включваме апарати за оформяне новия силует на тялото, хранителен режим, изследвания и апаратни процедури за постигане на желания ефект!", сподели Д-р Пеев.
Вижте актуалните процедури за тяло в AestheLine Clinic http://bit.ly/1SoOp94
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
AestheLine Clinic представя дейността си пред медицински представители!
15 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
"СБОГОМ НА СИЛИКОНА"
 в-к "Седмичен труд" 20.01.2016

Д-р Пеев е дерматолог и медицински управител на една от големите дерматологични клиники в София. Зад гърба си има богат професионален опит натрупан по време на специализацията си в клиниката по дерматология, към Военномедицинска академия, София и като консултант-дерматолог в медицински център. За периода 2011 г. – 2015 г. е бил асистент в клиниката по дерматология към ВМА, където е преподавал на студенти по медицина към Софийския университет. Д-р Пеев е редовен участник в национални и международни конгреси в областта на дерматологията, дерматохирургията и естетичната медицина.  От 2009 г. участва като изследовател в клинични изпитвания с нови групи медикаменти за лечение на псориазис и атопичен дерматит. Професионалните му интереси са в областта на лечението на витилиго, псориазис, атопичен дерматит, оперативна дерматология, неоперативно моделиране на тялото (боди контуринг) и неоперативни техники за подмладяване на кожата. Д-р Пеев е член на Българското дерматологично дружество (БДД), Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Международната асоциация по дерматоскопия (IDS), Европейското дружество по лазерна дерматология (ESLD) и редакторския колектив на международното издание Journal of Pigmentary Disorders.


1.Д-р Пеев вие прилагате за първи път в София неопертивен лифтинг на гърди, разкажете ни повече за етапите на тази процедура.
Процедурата SPM за гърди (от английски пулсиращ вакуумен масаж) се извършва с модерна, многокомпонентна система, включваща ергономични накрайници за различни части на тялото, както и апликатори за гърди в 3 различни размера. Тя представлява неоперативна патентована процедура, комбинираща редуващо се отрицателно и положително налягане, масажни техники и специализирани серуми и маски. Резултатът е забележимо по-стегнати и повдигнати гърди и значителна промяна в силуета на гърдите. Процедурата протича в 4 основни етапа. Започва се с почистване/пилинг и тонизиране на кожата на гърдите. Следващата  стъпка е класически вакуумен масаж SPM с двойки накрайници с различен диаметър, който цели да се „отворят” магистралните лимфни  възли около шията и подмишниците. Това се постига с налягане между -30 и - 100 милибара в зависимост от стегнатостта на съединителната тъкан. За по-силен ефект се нанася и лимфодренажен серум SPM-A.  След лимфния дренаж следва втора фаза от терапията (регенерация/активация). Използва се по-високо отрицателно налягане и фибростимулиращ гел. Достигнатия кислород и хранителни вещества чрез кръвта, стимулират процесите на регенерация. В третия основен етап се поставят  предварително измерените специални гръдни апликатори. Задава се пулсиращо налягане в зависимост от възрастта и състоянието на гърдите, с което се отварят междуклетъчните канали, за да проникнат серумите и да се стимулира клетъчната регенерация и образуването на колаген. Видът на серума се определя от това дали искаме да уголемим гърдите, да ги повдигнем или да заличим стриите.  След отстраняване на апликаторите се нанася регенерираща маска богата на витамини и маска от водорасли, целяща снабдяване на тъканите с кислород. Това е и последния етап от терапията. Общата продължителност на процедурата зависи от резултата, който искаме да постигнем. Обикновено е между 100 и 120 мин.  

2.Освен видимо увеличаване обема на гърдите какво друго се постига при тази процедура?
Фактори като  бременност, кърмене, които в повечето случаи уголемяват обема на гърдите или екстремна загуба на тегло в комбинация с ефекта от гравитацията и стареенето, водят до разтягане, отпускане на гърдите, загуба на тяхната форма и обем. С времето синтеза на  колаген намалява и гърдите губят своята еластичност. Нарушава се киселинно-алкалното равновесие в полза на киселинното, което пречи на правилното функциониране на ензимите и се стимулира разграждането на колаген. Чрез процедурата ние може да възстановим този баланс и да подсилим ренеративните процеси в тъканите. Това е вид противостарееща терапия, но в случая не за лицето, а за гърдите. Освен увеличаване на обема се  постига лифтиране, контуриране и стягане на гърдите. Процедурата в комбинация със специализирани серуми може да се използва и за третиране на стрии. когато се комбинира със специализирани серуми. Друго полезно действие на процедурата е, че облекчава напрежението и болката в гърдите при предменструален синдром. 


3.Как се създава новият обем на гърдите с този апарат на какво въздейства, за да се осъществи колагенния синтез.
Уредът задава ритмично редувано нормално и отрицателно налягане. Това води до ритмична дилатация и компресия на съдовете. Разширяването на кръвоносните съдове води до навлизане на прясна кръв, която носи енергия и кислород на тъканите. Компресията води до транспортиране обратно на използваната венозна кръв, лимфа и отпадни от метаболизма продукти. Всичко това води до активация на ензимите за стимулиране на нов колаген и еластин, което се изразява под формата на значително по-стегната тъкан и повдигане на гърдите. Козметиката, която прилагаме по време на процедурата също е много важна за крайния резултат. Използват се  био-активни серуми и маски за подобряване на лимфодренажа, тъканната перфузия, отслабената съединителна тъкан и снабдяване на тъканите с кислород.  


4.Споделяте, че процедурата е без болка, каква е ефективността и какво споделят с вас пациентките след като са преминали SPM.

SPM за гърди е напълно безболезнена и дори приятна процера. През цялото време пациентката е в спокойно, отпуснато, полулегнало положение. Не изпитва никакво напрежение, а точно обратното, още след лимфодренажа се отнема цялото напрежение от тялото. Повечето пациентки усещат и виждат резултат още след първата процедура. Гърдите са видимо по-стегнати и повдигнати. Разбира се това не е абсолютно правило, при по-възрастни жени или голям бюст е необходимо малко повече време. При предменструален синдром резутатът е налице веднага след процедурата. За стриии са нужни минимум 5 процедури.


5.Траен ли е ефекта на процедурата и през какъв период трябва да се направят, за да има видим резултат?
Тъй като процедурата е нова за България, мога да кажа от нашия опит, че имаме пациентки, които са завършили пълния курс терапия от 10 процедури преди 4 месеца, които поддържат резултата само с продукти за домашна грижа. Колеги от Германия  например съобщават за случаи, където продължителността на резултата е над 6 месеца. За да се постигнат тези резултати е необходимо да се направи курс от 10 процедури, които се извършват 2 или 3 пъти седмично. През следващите няколко месеца няма нужда от поддържащи процедури, но е желателно да се използва специализираната козметика за домашна грижа. Когато се забележи, че ефектна малява е необходимо на 4 или 6 седмици да се прави по една поддържаща процедура. 
6.За какъв тип жени е характерна тази процедура като възраст и размер на гръдната обиколка? 
SPM® лифтинг на гърдите е подходящ за всички клиенти, които са заинтересовани да имат стегнати гърди, без да се налага да се подлагат на операция или да поемат риска от увеличаване на гърдите със силиконови импланти. Може да се използва при по-млади момичета като терапия за облекчаване на симптомите на предменструлния синдром. При по-възрастни жени резултатите се постигат с повече процедури и поддържането им трябва да бъде по-често. Процедурата не трябва да се прави при жени, които вече са си поставили силиконови импланти, бременни, кърмещи, абсолютно противопоказано е да се прави при наличие на тумор на гърдата или инфекция на кожата. Що се отнася дo размера на гръдната обиколка, уредът разполага с 3 различни по размер апликатора, подходящи за всякаква гръдна обиколка. Преди започване напроцедурата се избира подходящия размер чашки (s,l, xl), които да прилягат най-добре.
PhotoPhotoPhoto
2016-01-21
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Научихте ли за най-новата процедура за повдигане и стягане на бюста. Без скалпел, без болка и с голям ефект! Само в AestheLine Clinic. Тел за консултации 02 405 8000
Add a comment...

Post has attachment
Създаваме за вас комбинирани промоции за тяло и лице, за да може максимолно да се възползвате от различните методи за разкрасяване, подмладяване и стягане на обиколките! Вижте актуалните ни промоции в нашия сайт!
Add a comment...

Post has attachment
Единствено тук в нашия Google + профил ще видите всички снимки от официалното откриване на AestheLine Clinic. Благодарим на всички гости, медии и партньори, които станаха част от празника!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
AestheLine Clinic: Официално откриване
15 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Добре дошли в света на здравето, красотата и хармонията с AestheLine Clinic. Открийте ни в София в Студентски град в хотел "Suite". тел 02 405 800 и 0988 15 61 61
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded