Profile cover photo
Profile photo
Teddy Comel
About
Teddy's posts

Post has attachment
#rebeauty : booster whitening by nshha'z


Post has attachment
Pengalaman.
Assalamualaikum w.b.t ^^ 2 minggu yg lepas aku dah start keje dkt dewan makan as pramusaji, mengisi masa lapang sementara tunggu result spm nak keluar, baik cari keje idok? Ade sikit duit poket. Hari pertama lagi kaki dah nak rabak dah...walaupun ada air co...

Post has attachment
Bebelan
  Assalamualaikum. Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gila aku tak menaip. Okay sebernanya,aku ada je masa nak menaip cuma tulah kan,hmm laptop tak seberapa nak canggih. Tsk tsk. Tambah tambah lagi hrurf P keyborad aku takleh nak tekan,laptop dah nak leboo macam ni ...

Post has attachment
adik.
Assalamualaikum ;) annyeong ~ kawan aku pernah tanya pasal keluarga aku,kakak,abang,adik lepas tu diorang tanyalah aku anak ke berapa en,last-last diorang tanya ah adik beradik aku ada berapa,aku cakap ah,8?,and then diorang macam "jinjja?!" "mok banyoknyee...

Post has attachment
kesayangansss
Assalamulaikum dan hai hai hai to all cats lover! Seminggu yang lepas aku kehilangan lagi seekor anak kucing, satu satunya anak kucing yang tinggal. Tapi sekarang tak ada anak kucing lagi,tinggal hok beso beso ja dekat rumoh. Tak tahu la pulak si mak anak k...

Post has attachment
mereput + SPM
Assalamualaikum & yo ✌ , its been awhile rite? Hiatus dari exam akhir tahun for form 4. And next year, omg omg omg..SPM! Rasa macam aku tengah mimpi lagi? T_T cepat betul masa berlalu. Dan tahun depan mesti ketat gila jadual , arghhhhhhhh . Aku rasa frust s...

Post has attachment
Nisjuewin Beauty♥
Assalamualaikum, hey pretty girls♥ okay ah,aku nak share something very the awesome thing. To be honest,i never use any beauty product or neither skincare. Well,just because of my age..maybe i'm not ready yet to use any products,another than that,its not li...

Post has attachment
tidak seberapa ;_;
Asalamualaikum hai hai hai hai now i don't use blogskins anymore,why? because me so malas to edit-edit the things. So aku decide nak guna designer punya,KAH KAH,walaupun hasilnya tidaklah seberapa flawless macam blog anda anda semua T_T . Ni pun aku main te...

Post has attachment
raya tak habis lagi
Assalamualaikum dan hai! first of all,selamat hari raya!,oke raya still on walaupun dah bukak sekolah /sobss/ . Maaf zahir dan batin to all muslim dan muslimat,kawan-kawan,saudara-mara,unknown,bloggers sekalian. Kalau ada perkara yang aku tersebut sampai bu...

Post has attachment
trauma
Assalamualaikum! sappbruh~ sedar tak sedar dah nak raya iyedok? Lagi beberapa hari lagi. Gembira ada sedih ada :') sedih ramadhan yang mulia ni nak tinggalkan kita,sedih sebab kena ganti puasa lagi...waarghhhhh(╥︣﹏᷅╥) k fine. Sejak kejadian 'tu' berlaku ter...
Wait while more posts are being loaded