Profile cover photo
Profile photo
Didie Redwan
64 followers
64 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Demi sesuap nasi
DEMI SESUAP REZEKI : Ketika kita melihat berita banjir di tv,dan org2 perlu ke pusat pemindahan dengan bantuan jpam skrg apm, jbpm(bomba), jarang orang perasan yg staff JKM (jabatan kebajikan masyarakat) juga sedang bersiap untuk bertugas. Sebelum pi bertug...

Post has attachment
koir 2017
Colabrasi dengan team baru.. with org lama..  good 

Post has attachment
Puri baby 6 bulan
Bila dah genap 6 bulan bermakna baby dah ready untuk makanan pertama nya kan.. so ibu dah lama xcited nak tengok wajah anak ibu makan.. so ibu buat puri ubi kentang plus susu ibu untuk makanan pertama baby ibu ni, seronooknya tgk wajah dia nak makan... sooo...

Post has attachment
6 bulan sudah....
Alhamdulillah, genap 6 bulan sudah  Nur Dhafwatul Aisy

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
rinduuuu nak come back berblogging
Ada dak yang rindu pada Didie ?? Rasaaaa mcm nak buat come back balik laaa... mood dah mai balik dah sebaaaabnyaa...
Wait while more posts are being loaded