Profile cover photo
Profile photo
Вестник "Посредник"
25 followers -
Не се осмеляваме не понеже е трудно, а е трудно понеже не се осмеляваме. Сенека.
Не се осмеляваме не понеже е трудно, а е трудно понеже не се осмеляваме. Сенека.

25 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
С подкрепа от страна на ръководството и целия екипа на ПГРТО, двама от гимназистите се завърнаха с отличия.
Йоана Йорданова спечели бронзовия медал от състезанието за “Най-добър млад барман”. Тя е в 12 клас, специалност “Кетъринг” и дълго се е подготвяла за състезанието, с помощта на експерти, заети в сектора.
Add a comment...

Post has attachment
На някои хакери им отнема не повече от 5 минути да „свалят” сайт. Други пък могат да търсят дупки в сигурността с дни. Ползите за хакерите са основно придобиване на слава и нови умения. Рядко хакванията са с комерсиална цел.
Add a comment...

Post has attachment
Заплащането на доброволците е 200% от минималната работна почасова заплата, при участие в някоя от извънредните бедствени ситуации. От миналата година има промяна в стандарта за издръжка. Той е бил 481 лв. за доброволец, като тези пари са

покривали застраховка, екипировка и обучение, а от тази година средствата са 1 200 лв. - 150 лв. за застраховка, 50 лв. за обучение и 1 000 лв. за екипировка, която включва специални предпазни средства при гасене на пожари и за други акции.
Add a comment...

Post has attachment
В България ще бъдат обхванати над 200 територии, включващи Дунавското и Черноморското крайбрежие, както и всички водоеми във вътрешността на страната, където зимуват водолюбивите птици. Участниците ще проследят броя, вида и разпространението на птиците. Резултатите ще дадат отговор на въпроса дали са повече или по-малко птиците у нас през тази зима.
Add a comment...

Post has attachment
Действието се развива на кръстовището на ул. „Гренадерска” и „Данаил Попов”, където и двамата участници в движението правят завой наляво, в посока жк „Сторгозия”. Както шофира след тролея, на нормална дистанция, на завоя неочаквано от така наречените „тиранти” пада парче желязо. И двамата шофьори спират, но водачът на тролея веднага прибира отчупеното парче метал в транспортното средство, без да даде възможност на потърпевшия да види точно какво е смляло стъклото му.
Add a comment...

Post has attachment
В неделя привечер, 17:09 часа, според пресцентъра на ОД на МВР - Плевен, е съобщено за пожар в къща в Плевен на ул. "Цанко Церковски" № 7. Унищожена е покривна конструкция с квадратура около 200 кв.м. и каратаван от 100 кв.м. Заради трудния достъп и силния вятър пламъците бушуваха почти до полунощ, когато са били потушени напълно.
Add a comment...

Post has attachment
Онази част от плевенчаните, които са избрали да изкарат празника извън граница, са напрвили резервации предимно за Турция, Гърция, Хърватска и слънчев Тунис. Цените на туристическите пакети за европейските страни са около 500 лева, а за по-слънчевите и екзотични страни, като Тунис, Малта и Дубай, са над 300 евро, информират туроператори.
Add a comment...

Post has attachment
"- Като цяло рекламодателите, които имат визия за това, какво точно искат, знаят, че могат да го получат при нас. Част от тях обаче са попаднали в заблуда от недобросъвестни онлайн предприемачи. Те биват убедени, че водещото е цената. Получава се така, че фирми
дават суми от 20-30 лв. на месец в сайтове с 10-15 посещения дневно. И имат нулеви продажби."
Add a comment...

Post has attachment
Малчуганите се наслаждаваха на хубавото време, заедно със своите родители. Те имаха възможността да си направят татуировка и да играят с топки. Влизайки на площадката, всеки малък приключенец получаваше по един балон. 
Add a comment...

Post has attachment
Гости на събитието бяха народните представители в 42-то Народно събрание от 15-ти многомандатен избирателен район Петър Дулев и Димитър Кочков, областния управител на област Плевен Илиан Йончев и секретарят на Областната администрация Емил Димитров, председателят на областната организиция на ПП "Нова Зора" Евгения Иванова, представители на партията от областта, председателят на общинската организация на БСП в Плевен , Цвятко Цветков , представители на областната младежка организация на БСП, председателят на БАС – Плевен Любомир Буковски .
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded