Profile cover photo
Profile photo
Ieza Rasalli
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Bermaafan di bulan Syawal?
Assalamualaikum wbt sahabat2 SSS semua... SALAM AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR DAN BATIN... Lama sudah SSS tak update blog ni.. nama blog pun nak memang sunyi sepi.. siap ada sawang-sawang gitu... maka di kesempatan raya ini.. ada dalam masa 5 minit yang terluang ...
Add a comment...

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
Terhalangnya pintu rezeki kerana.....
Allah adalah Zat Pemberi Rezeki. Tidak ada setitis pun air yang masuk
ke mulut kita kecuali atas izin-Nya. Oleh itu, jika Allah SWT sampai
menahan rezeki kita, pasti ada sesuatu yang salah yang kita lakukan .
Setidak-tidaknya ada lima perkara yang mengha...
Add a comment...

Post has attachment
Kpop Fever...
Salam kpop kepada semua sahabat SSS.. Wah.. tiba2 kpop pulak nih.. ahaks!! Lama dah nak up blog ni pasal Kpop ni.. tapi tula.. makin lama makin panas itu Fan of Kpop ni.. SSS pun salah sorang peminat Kpop ni.. wah statement tak bley blaaa... Actually bukan ...
Add a comment...

Post has attachment
Wanita Syurga
Salam sahabat SSS.. rasanya dah lama betul tak update blog ni.. sesuai dengan nama blog SSS ni kan.. hahhahaa... ok hari ni mcm nak up 'something'...untuk wanita2 yang bekerja.. dan sudah pasti telah mendapat keizinan untuk keluar bekerja sekaligus dengan n...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Hati Ini Dilukai...
Semalaman Terkenangkan diri mu Mengalir airmata ku Membasahi pipi Mengapa kau Sanggup meninggalkan diri ku Sedangkan kau tahu Perasaan ini * : Kau berjanji Akulah kekasih mu Sanggup ku singkirkan semua cinta yang lalu Tidak ku duga ini akan terjadi Kata per...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
Be good...
Ayuh...kita hargai diri kita sebagai seorang pekerja dengan sentiasa:-  Niat bekerja kerana Allah swt.  Ini menjadikan kita lebih tenang walaupun tidak/kurang mendapat penghargaan dari pekerja lain/majikan/sesiapa pun. Menjalankan tugas mengikut landasan ya...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded