Profile cover photo
Profile photo
Revista Semnele timpului
150 followers
150 followers
About
Revista Semnele timpului's posts

Post has attachment
Eșecul referendumului italian cu privire la reforma constituţională este posibil să afecteze întreaga Europă. Oponenţii reformei au învins în urma unui vot mai degrabă emoţional, sugerând că viitorul va fi marcat de multe surprize.

Post has attachment
Ai trăit o viaţă normală timp de 30 de ani. Te-ai pregătit pentru o carieră de viitor: graphic design. Dar apoi s-a întâmplat ceva. Nu ai mai putut să scrii, nici să tragi linii drepte, nici să te semnezi, nici măcar să mănânci măcar.

Post has attachment
Este greu de înţeles cât de mult se poate schimba o ţară în doar opt ani. Uitându-ne înapoi la victoria lui Barack Obama din 2008, este greu de înţeles cum SUA, portdrapelul democraţiei și al libertăţii secolului al XX-lea, s-a putut transforma într-o…

Post has attachment
„Dar cine ştie să facă bine şi nu face săvârşeşte un păcat!”(Iacov 4:17)

Post has attachment
„Există o sferă în care regii și guvernele n-au dreptul să se amestece: conștiinţa. Isus Hristos a zis: «Daţi Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu».” (Petre Paulini)

Post has attachment
Zeci de mii de musulmani s-au adunat la Jakarta pentru a cere arestarea guvernatorului capitalei. Inculpat pentru blasfemie, guvernatorul a trebuit să facă faţă unei ample manifestaţii desfășurate la apelul organizaţiilor islamiste radicale.

Post has attachment
Dezvăluirea este oficială. Compania Apple este cât se poate de activă în crearea unui automobil cu pilot automat.

Post has attachment
Conflictele armate recente sau istorice, administrarea iresponsabilă a unei ţări bogate şi aducerea populaţiei în pragul foametei sau accidentele tragice au reprezentat o parte dintre subiectele de interes ale lunii mai. Lideri de stat şi de guvern,…

Post has attachment
Ce poate fi mai intrigant pentru americani decât descoperirea faptului că Hillary Clinton este capul unei reţele de pedofilie și ritualuri satanice? Și ce poate fi mai intrigant pentru români decât descoperirea că premierul Cioloș este fiul lui George…

Post has attachment
Pământul se va răzbuna pe noi, avertizează oamenii de știinţă. Într-un scenariu foarte credibil, solul poate deveni unul dintre cei mai aprigi dușmani în lupta globală pentru menţinerea sistemului climatic sub punctul de unde nu mai există întoarcere.
Wait while more posts are being loaded