Profile cover photo
Profile photo
boni kacak
5,906 followers -
seorang blogger berketrampilan penuh bergaya dan kacak. tapi sayang otak tak berapa nak betul. mungkin ini yang dinamakan sayap ilusi. www.bonikacak.com #BoniKacakDotCom #PenyamunInc #KelabBloggerBenAshaari
seorang blogger berketrampilan penuh bergaya dan kacak. tapi sayang otak tak berapa nak betul. mungkin ini yang dinamakan sayap ilusi. www.bonikacak.com #BoniKacakDotCom #PenyamunInc #KelabBloggerBenAshaari

5,906 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
TAHFIZ DIBAKAR - DADAH PEROSAK GENERASI MUDA
TAHFIZ DIBAKAR - DADAH PEROSAK GENERASI MUDA Assalamualaikum dan selamat malam semua. Apa khabar semua? Sihat walafiat? Aku harap korang semua sihat walafiat. Okay. Baru-baru ni negara kita gempar dengan satu lagi kes menayat hati yang melibatkan sebuah pus...

Post has attachment

Post has attachment
Saya Suka Baca Blog Prettilyrare Kerana...
Assalamualaikum semua. Susah betul nak Istiqomah untuk menaip entri sekarang ni. Makin tua makin bebal aku rasa. Jari pun rasa makin berat je ni. Okay lah! Untuk mendapatkan balik rentak aku untuk menaip entri blog ni, aku akan mulakan semua dengan Join sat...

Post has attachment

Post has attachment
REVIEW FILEM - ABANG LONG FADIL 2 BEST ATAU ANNOYING?
REVIEW FILEM - ABANG LONG FADIL 2 BEST ATAU ANNOYING? Assalamualaikum semua para hadirin dan hadirat yang dikasihi dan disayangi. Hari ni aku nak campak pulak hasil Review seikhlas hati aku terhadap filem Abang Long Fadil 2 yang aku dah tengok malam kelmari...

Post has attachment

Post has attachment
Review Filem - Malay Regiment
Review Filem - Malay Regiment. Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Apa habaq semua? Sihat walafiat ke? Atau ada yang dah terkena serangan angin ahmar atau sawan babi? Ok. Semalam aku dijemput oleh My Sis blogger Mak Dara untuk ke majlis Pra Tonton filem...

Post has attachment

Post has attachment
Pencinta Pemandangan Langit Dan Bumi
Assalamualaikum dan selamat petang semua hadirin dan hadirat yang menggilai dan mengidolai aku yang Super Kacak ni. Apa khabar semua? Okay. Di petang yang mulia penuh dengan awan mendung ni, aku nak buat satu pengakuan. Memang aku ni mempunyai paras wajah y...
Wait while more posts are being loaded