Profile cover photo
Profile photo
boni kacak
5,910 followers -
seorang blogger berketrampilan penuh bergaya dan kacak. tapi sayang otak tak berapa nak betul. mungkin ini yang dinamakan sayap ilusi. www.bonikacak.com #BoniKacakDotCom #PenyamunInc #KelabBloggerBenAshaari
seorang blogger berketrampilan penuh bergaya dan kacak. tapi sayang otak tak berapa nak betul. mungkin ini yang dinamakan sayap ilusi. www.bonikacak.com #BoniKacakDotCom #PenyamunInc #KelabBloggerBenAshaari

5,910 followers
About
boni kacak's posts

Post has attachment
apa khabar semua?

Post has attachment
Apa Khabar Penduduk Bumi
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Alhamdulillah aku masih lagi bernyawa untuk terus menaip di dalam blog kesayangan aku ni. Walau dilanda pelbagai musibah dan masalah, aku tetap terus utuh bertahan walau hampir-hampir jatuh rebah tersungkur menci...

Post has attachment
Tidur Tepi Pantai di Malibest Resort Langkawi
Tidur Tepi Pantai di Malibest Resort Langkawi Assalamualaikum semua. Salam sejahtera. Semoga semua sihat-sihat walafiat hendaknya. Lama jugak aku tak Update blog ni sampai dah bersarang labi-labi dah dalam ni. Anyone Miss Boni Kacak?? Harap ada lah 283 oran...

Post has attachment

Post has attachment
wah.. pemandu Uber dah mulakan gerakan

Post has attachment
Gerakan Pemandu Uber Malaysia Boikot Uber
Gerakan Pemandu Uber Malaysia Boikot Uber Assalamualaikum dan selamat hari Ahad pada semua hadirin dan hadirat sekalian. Duduk bersilanya saya di sini pada hari ni adalah untuk Update artikel berkenaan Gerakan Pemandu Uber yang sedang memboikot syarikat Ube...

Post has attachment

Post has attachment
TOOKAR - Portal Online Untuk Membeli Kereta Idaman
TOOKAR - Portal Online Untuk Membeli Kereta Idaman Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Amacam hari ni? Aku dah lama tak Update artikel baru kan? Percayalah. Boni Kacak ni adalah lelaki kacak tersangat maskulin yang sangat-sangat sibuk orangnya. Mengalah...

Post has attachment

Post has attachment
Tengah Demam Dan Sakit Pinggang
Cuti berblog sat. See U When I See U!
Wait while more posts are being loaded