Profile cover photo
Profile photo
Cikgu Sila
149 followers
149 followers
About
Cikgu's posts

Post has attachment
Home Tuition Online
Assalamualaikum... Salam kasih sayang buat semua... Sorry... baru sempat hari ini nak update apa yang sepatutnya... dari sehari ke sehari nak share tak dapat ... agak sibuk dengan kerja2 sekolah yang macam2... tekanan kerja ni adakalanya bagus untuk kita le...

Post has attachment
2017 ... FEBRUARI ...
Salam kasih sayang ... Ya Allah... lama betul rasanya dah x celoteh dalam blog ni... merajuk... malas... tak de semangat nak menaip pun ada... hahaha... malam ni tengah rajin nak menaip... mungkin satu tugasan yang dah selesai... amin cepat kan masa berlalu...

Post has attachment

Post has attachment
Coretan Hati ... UPSR 2016
https://www.youtube.com/watch?v=MPHucA75fxs Assalamualaikum dan salam kasih sayang buat sahabat semua.. -------------------------------------------- "Kami tidak bersedia 100% daripada segi fizikal dan mental sebenarnya. Kami tidak jelas 100% berkaitan denga...

Post has attachment
SPM 2016... Good Luck!
Allahumma Ya Alim Ya Hakim Ya Roshid. Ya Allah. Alirkan kebijaksanaan ke dalam minda anak2 didikku ... ibad, aidi wafi, azeem aqif, amin, salman, taufik, zainal, azrai, faris haziq, ali, danish, muaz, luqman, syahmi, arwie, iman, hazim, amrin, raja, nawfal,...

Post has attachment
BONUS? Selamat Hari Raya Aidiladha
assalamualaikum dan salam kasih sayang... Selamat Hari Raya Aidil adha buat semua yang mengenali diri ini... Pantun yang paling cgu suka masa raya ni ... "Indah langit kerana awan Indah laut kerana kebiruan Indah Aidilfitri kerana kemaafan Indah Aidiladha k...

Post has attachment
Tahniah CikguSila sebagai Penerima Anugerah Guru Terbilang SBP 2015
 Alhamdulillah... admin sentiasa memberikan sokongan kepada CikguSila untuk terus berjaya, Insya Allah...

Post has attachment
E-Ceramah 2016: Sesi Teknik Menjawab Soalan Prinsip Perakaunan SPM
Preview E-Ceramah 2016: sesi Teknik Menjawab Soalan klik di sini untuk Preview Sekiranya berminat, sila hubungi admin melalui WhatsApp / Telegram di 010-5320 369 atau klik Beli E-Ceramah 2016

Post has attachment
Tidak susah untuk berjaya
Kaedah terbaik untuk berjaya adalah tiru cara orang yang sudah berjaya. Kalau kita nak berjaya dengan cepat, kita mesti ikut jalan-jalan orang yang sudah berjaya. Tidak perlu buang masa dengan melanggar dinding berkali-kali!  Lagi pun  masa itu emas dan tid...

Post has attachment
CERAMAH PROGRAM KECEMERLANGAN PRINSIP PERAKAUNAN
Kebiasaan program ini dirancang oleh pihak guru/ sekolah
bagi memastikan pelajar berpeluang untuk meningkatkan prestasi akademik dalam
SPM. Pihak guru akan menjemput penceramah kebiasaannya guru cemerlang mata
pelajaran untuk memberi pendedahan teknik menja...
Wait while more posts are being loaded