Profile

Cover photo
Cikgu Sila
86 followers|2,427,145 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
Dapatkan SEGERA produk-produk CikguSila Dot Com terbitan Cerdik Publication
Buku Rujukan:  I Love Akaun Harga: RM17.90 (Bookmark TEKNIK 6 penyediaan Penyata Pendapatan  & Kunci Kira-Kira diberikan PERCUMA)  Buku Latihan:  Kertas Model Xklusif Prinsip Perakaunan SPM Harga: RM4.90 (Langkah & Teknik Menjawab disediakan) Praktis Semest...
 ·  Translate
Buku Rujukan:  I Love Akaun Harga: RM17.90 (Bookmark TEKNIK 6 penyediaan Penyata Pendapatan  & Kunci Kira-Kira diberikan PERCUMA)  Buku Latihan:  Kertas Model Xklusif Prinsip Perakaunan SPM Harga: RM4.90 ...
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
Kenangan terindah 2013 ... Seterusnya ... 2014
Assalamualaikum dan salam sejahtera, 2013 dah tutup tirai... sekarang menjelma 2014... azam baru dah ditanam sejak awal muharram... masih sama. Moga tahun 2014 lebih baik dalam serba serbi yang dilakukan sama ada sebagai seorang isteri, ibu dan guru berband...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN PRINSIP PERAKAUNAN 2014
Sekadar perkongsian buat rakan2 guru seperjuangan yang berada di mana sahaja... moga ianya membantu. Selamat menjalankan tugasan dan tanggungjawab yang baru bagi tahun 2014. Moga tahun ni lebih baik dan memberi makna diberkati dan diredahai daripada sebelum...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
Segmen : Jom Blogwalking
assalamualaikum dan salam sejahtera... tertarik dengan blog ni... 2 hari yang lepas mmg cgu sempat blogwalking... byk2 yg cgu terjah... ni la satu blog yang cgu rasa sangat special... ada istimewanya... hati mmg tertarik... kecekalan, kesabaran, kekuatan, s...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
Selamat Bercuti ...
Assalamualaikum dan Salam kasih sayang Tak sempat cgu nak share citer dalam blog ni... bila dah habis exam paper akaun baru la rasa lega. hilang satu tanggungjawab di kepala satu perkara.. alhamdulillah... apa yang penting anak2 didik semua buat hanyalah be...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
**
assalamualaikum dan salam 1Malaysia... hari ni sekadar cgu nak berkongsi ... tambah ilmu pengetahuan dan teknik menjawab khas untuk calon2 SPM Prinsip Perakaunan 2013... Jom pergi ... dan dengar serta buat ... A+ itu pasti... Bila dan di mana? ... 27 Oktobe...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
86 people
Azzah Abdul Rahman's profile photo

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
SALT ... Smart Accounting Learning Tool
Assalamualaikum dan Salam Kasih Sayang...   Apa khabar semua? lamanya cgu menyepi kan... kesibukan menyebabkan mendiamkan diri. ni pun ada ruang sedikit untuk sat je nak kongsi satu perkara...   Ramai yang suka main Game kan kat luar sana... candy crush la,...
 ·  Translate
Assalamualaikum dan Salam Kasih Sayang...   Apa khabar semua? lamanya cgu menyepi kan... kesibukan menyebabkan mendiamkan diri. ni pun ada ruang sedikit untuk sat je nak kongsi satu perkara...   Ramai yang suka main Game...
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
KEPUTUSAN UNDIAN KEDUA SIRI 1/FASA 2 PERUMAHAN PENJAWAT AWAM 1M PUTRAJAYA
Sesiapa yang mohon dah boleh semak undian Fasa 2 ...  klik sini ...  SEMAKAN PPA1M yang berjaya Tahniah! dan yang masih tidak berjaya teruskan berdoa..  mana tahu berjaya di undian Fasa 3...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
Last Giveaway in 2013 @ dakwahmahabbah.blogspot.com
klik gambar ni
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
Takwim Persekolahan 2014
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Hari ni 21122013... lagi 11 hari sahaja mula sekolah bagi sesi 2014. apa pun kehidupan sebagai seorang pendidik mesti diteruskan... saja2 nak kongsi apa yg nak dibuat sebelum masuk tahun baru 2014 ni.. Sebelum tu cgu n...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cikgu Sila

Shared publicly  - 
 
RAMALAN PRINSIP PERAKAUNAN SPM 2013?
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera... Hari ni dah mula kelas pecutan akhir bersama dengan anak2 didik cgu di sekolah... alhamdulillah tahun ni dapat bersama beberapa kali... terima kasih kepada penyelaras memberi ruang untuk cgu bersama2 anak2 membuat ul...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
86 people
Azzah Abdul Rahman's profile photo
Links
YouTube
Contributor to
Basic Information
Gender
Female