Profile cover photo
Profile photo
Gábor “Minden, ami Eger” Szinok
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Egész évben végvári vitézek viselet és fegyverbemutatója, egyedülálló kulturális hagyatékunk élményszerű bemutatása kicsiknek és nagyoknak.

Post has attachment
A Pagoda Pihenő Panzió a Mátra-hegység szívében 710 m-rel a tengerszint felett fekvő Mátraházán található. A panzió főépületét Medgyaszay István tervezte 1927-30 között , mely az évek alatt fokozatosan a Mátra jelképévé vált.

Post has attachment
Több, mint 300 gyerek gyűlt össze a Dobó téren mikulás sapkával a fején az Eger Advent 2017 rendezvénysorozat keretében.

Post has attachment
December 8-án a Mátrában, Bodony község határában szabadon engedtük azt az uhut, amelyet még szeptemberben egy bejelentést követően sérülten találtunk meg a közelben.

Post has attachment
Kegyeleti megemlékezést tartottak az 1956. december 12-ei sortűz áldozatainak emlékére Egerben, a Csiky Sándor és Széchenyi utca találkozásánál kedden.

Post has attachment
A téli időszakban „nagyüzem van”: Hatvanban karácsony közeledtével a Magyar Máltai Szeretet Szolgálat hajléktalan szállóján.

Post has attachment
Mind a buszok, mind az autók ismét használhatják szerda hajnaltól a megújult Almagyar és Kossuth utcát, a híddal együtt.

Post has attachment
Szeptembertől vonalkód rendszert vezettek be a Markhot Ferenc Kórház fekvőbeteg osztályain.

Post has attachment
A Szépasszonyvölgyi Vendégvárók Egyesülete évzáró, évértékelő ebédje az egyesület idei utolsó nagy rendezvényhez, a szépasszonyvölgyi disznótorhoz kapcsolódott. A völgybe látogatók a reggelitől az ebédig hagyományos disznótoros finomságokat kóstolhattak.

Post has attachment
Bűnmegelőzési tanácsadással várja az érdeklődőket az egri rendőrség a bevásárlóközpontban. Az Országos Rendőr-főkapitányság három évvel ezelőtt hirdette meg először a „Házhoz megyünk!” kampányt. Céljuk, hogy segítsék a lakosság vagyon- és önvédelmi döntéseit.
Wait while more posts are being loaded