Profile cover photo
Profile photo
hamizah che mat
119 followers -
I am shaklee independent distributor.. Feel free to contact me for consultation. My Shaklee ID no: 883542 Setiap pembelian you all kat my blog, you all layak menerima hadiah istimewa secara percuma, jadual pengambilan supplement yang efektif & tips esklusif yang berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group esklusif tertutup di Facebook Rahsia Terbaek Punye.. Hehehe)
I am shaklee independent distributor.. Feel free to contact me for consultation. My Shaklee ID no: 883542 Setiap pembelian you all kat my blog, you all layak menerima hadiah istimewa secara percuma, jadual pengambilan supplement yang efektif & tips esklusif yang berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group esklusif tertutup di Facebook Rahsia Terbaek Punye.. Hehehe)

119 followers
About
Posts

Post has attachment
hamizah che mat commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
hamizah che mat commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
hamizah che mat commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Cara Membuat Playdough Sendiri di Rumah
Yeayyyy...!!! akhirnya berapa lama tertangguh nak buat playdough dekat mukhlis dengan mayra tau. Asyik beli je. Playdough dekat Toys R us tu mahal tapi beli gak sebab nak yang non toxic. Konon selamat untuk anak2. Dah la dapat sikit je. kihkih. Pastu dah la...
Add a comment...

Post has attachment
hamizah che mat commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
hamizah che mat commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
hamizah che mat commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Logo group shaklee bawah organisasi saya
Cantik tak uols? Any comment? hehe. Saya terbuka hati menerima sebarang komen :)
Add a comment...

Post has attachment
Masalah Kulit Kusam, Gelap, Jerawat, Jeragat dan Cara Mengatasinya
Wanita sinonim dengan kecantikan. Betul tak? Perasaan nak cantik sanggup beli make up dan macam2 jenis krim untuk menutup cela dimuka? Muka bukan main lawa tapi bila tengok tangan macam tangan orang tua..! oooppppsss..! Maaf jika anda terasa. Tapi tahu kah ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded