Profile cover photo
Profile photo
Talmor
2 followers -
Talmor ondersteunt de zorg bij innovatie, ontwikkeling en kwaliteitsverbetering.
Talmor ondersteunt de zorg bij innovatie, ontwikkeling en kwaliteitsverbetering.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Vandaag op ZorgenZ.nl: een interview met Talmor eigenaar Ruth Evers over cliëntparticipatie en het congres Beweging in Geboortezorg op 12 oktober!

"In het programma is veel ruimte voor sprekers die hier veel ervaring mee hebben, elk vanuit een eigen invalshoek. “Zij komen met nieuwe inzichten, inspireren en bieden handvatten voor de praktijk. Zoals Tessa Kowaliw uit Australië. Ze is zelf werkzaam in de geboortezorg en zal een warm pleidooi houden voor cliëntgerichte zorg vanuit een praktische invalshoek. We zijn er trots op dat ze speciaal voor dit congres naar Nederland komt."

Lees meer op https://zorgenz.nl/nieuws/clientparticipatie-centraal-op-congres-geboortezorg/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Je weet natuurlijk hoe je een fluxus moet behandelen en hoe je moet reanimeren. Maar somt treedt er een onverwachte complicatie op. Je 'hebt’ een kind met een slechte start of een moeder met fluxuxpostpartum. Je hebt een ambulance nodig, maar het lijkt eeuwen te duren voor die er is.

Vader is in paniek, moeder ook, de ambulancedienst wil gegevens van je en jij moet je hoofd koel zien te houden. Je wilt terug kunnen vallen op je training en je skills, maar ben je voldoende getraind voor deze weinig voorkomende multicomplexe problematiek?

Het is altijd fijn om je kennis op te frissen. Tijdens de training 'Acute verloskundige zorg voor verloskundigen en ambulancepersoneel' train je zij aan zij met je collega's van de ambulancedienst. Door multidisciplinair te trainen leer je van elkaar, wat uiteindelijk natuurlijk moeder en kind ten goede komt!

Deze training is te volgen op dinsdag 11 april of donderdag 18 mei 2017 in Amsterdam. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij!

Ga voor meer informatie naar www.talmor.nl/trainingen-en-scholing/vaardigheden/

#talmor #training #bijscholing #verloskunde #verloskundige #vaardigheden #ambulancedienst
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hoe kun je ervoor zorgen dat verschillende zorgverleners die met uiteenlopende systemen werken altijd dezelfde, juiste, actuele én volledige informatie over een zwangere tot hun beschikking hebben?

Tijdens de landelijke e-health week ging Talmor, ondersteund door Taskforce Transitie Geboortezorg aan de slag met drie VSV’s, Amsterdam Centrum-Oost, West en Hoorn, diverse adviseurs en leveranciers om op deze vraag een antwoord te vinden.

De integrale informatie oplossing komt, in een notendop, op het volgende neer:
Een koppeling tussen de verschillende systemen via een register. Deze koppeling zorgt ervoor dat de systemen digitaal en interactief gegevens kunnen uitwisselen, ongeacht in welk systeem de zorgverlener werkt. Hierdoor is de informatie voor de zorgverlener altijd beschikbaar, actueel en volledig en wordt de kans op het missen van gegevens geminimaliseerd.

Lees hier meer: https://transitiegeboortezorg.nl/nieuws?content=i277247_210
PTGZ - Website
PTGZ - Website
transitiegeboortezorg.nl
Add a comment...

Post has attachment
Een hele fijne kerst namens ons allemaal bij Talmor!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Geweldig nieuws voor huisartsen in Amsterdam!

Het AOF (Achterstands Ondersteunings Fonds) heeft laten weten de helft van het inschrijfgeld voor de training Leiderschap voor Vrouwen te gaan betalen aan huisartsen uit achterstandswijken in Amsterdam!

Tijdens de Talmor training 'Leiderschap voor Vrouwen' op 19, 20 en 21 januari gaan de deelnemers aan de slag met de regie over hun eigen leven, hun communicatie vaardigheden, presentatie skills en overtuigingen. Er is een bijzonder boeiend en uniek programma samengesteld met zeer diverse sprekers en trainers van het allerhoogste niveau.

Meer informatie over de training leest u op: https://www.talmor.nl/events/driedaagse-training-leiderschap-vrouwen-2017/ Aanmelden voor deze training kan nog t/m donderdag 15 december!Tags: #aof #huisartsen #training #leiderschap #vrouwelijkleiderschap #talmor
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jij bent een professional. Je zit vol met plannen, je hebt het gevoel hier ook echt mee bezig te zijn. Maar toch gebeurt er weinig, je hebt te weinig invloed, te weinig impact.

Het is soms allemaal net niet helemaal wat je gedacht had, eigenlijk wilde je meer uit je leven halen. Op professioneel vlak, maar ook privé. Je voelt je soms onzeker, je vraagt je af kan ik dit wel? Misschien ben ik niet geschikt?
Reken af met wat je tegenhoudt!

Tijdens de Talmor training 'Leiderschap voor Vrouwen' op 19, 20 en 21 januari ga je aan de slag met de regie over je eigen leven, je communicatie vaardigheden, presentatie, overtuigingen over jezelf en leer je van voorbeelden en ervaringen van anderen. Reken af met wat je tegenhoudt!

Lees meer informatie over het zorgvuldig samengestelde programma, de inspirerende sprekers en de geweldige locatie op https://www.talmor.nl/events/driedaagse-training-leiderschap-vrouwen-2017/ Aanmelden voor deze training kan daar natuurlijk ook!Tags: Leiderschap, Leiderschap voor vrouwen, Training, Cursus, Talmor
PhotoPhotoPhoto
25-11-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
TALMOR SYMPOSIUM: KLAAR VOOR DE START!
Over Sociale Verloskunde
Woensdag 8 maart 2017

De wereld van de sociale verloskunde is complex en niet alles is in een handomdraai opgelost. Bij het begin beginnen dus maar. En dat betekent: nieuwe kennis opdoen, leren van en reflecteren met collega’s, en weten waar je waarde toe kan voegen. Kom dit doen op Internationale Vrouwendag, woensdag 8 maart 2017, tijdens het Talmor Symposium: Klaar voor de start over sociale verloskunde!

Meer informatie over het Talmor Symposium lees je op www.talmor.nl/events/talmorsymposium/
Add a comment...

Post has attachment
SAVE THE DATE!
Woensdag 8 maart 2017: 'Talmor Symposium: Klaar voor de start' over Sociale Verloskunde!

Voor eerste- en tweedelijns verloskundigen, gynaecologen, AIOS, O&G verpleegkundigen, kraamverzorgenden, management kraamzorg, JGZ en ROS- adviseurs.

Aanmelden kan heel binnenkort via onze website (www.talmor.nl/events), en houd ook de uitnodiging per mail in de gaten!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jij bent een professional. Je zit vol met plannen, je hebt het gevoel hier ook echt mee bezig te zijn. Maar toch gebeurt er weinig, je hebt te weinig invloed, te weinig impact. Het is soms allemaal net niet helemaal wat je gedacht had, eigenlijk wilde je meer uit je leven halen. Op professioneel vlak, maar ook privé. Je voelt je soms onzeker, je vraagt je af kan ik dit wel? Misschien ben ik niet geschikt?

Tijdens de driedaagse training Leiderschap voor vrouwen op 19, 20 en 21 januari kun je aan de slag gaan met onder andere de regie over je eigen leven, communicatievaardigheden, presentatie, overtuigingen over jezelf en leer je van voorbeelden en ervaringen van anderen.

Reken af met wat je tegenhoudt!

https://www.talmor.nl/events/driedaagse-training-leiderschap-vrouwen-2017/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Oproep voor verpleegkundige/lactatiekundige
English translation via link

Zorg voor de juiste voeding voor baby’s en jonge kinderen is één van de voornaamste bezigheden van Stichting Bootvluchteling in de hotspot op Samos. Belangrijk en cruciaal hierbij zijn de gesprekken met moeders om erachter te komen of ze steun/advies nodig hebben bij borstvoeding, alsmede het geven van deze steun en voedingsadvies voor hun baby’s en/of jonge kinderen. Voor dit belangrijke doel zijn zij met spoed op zoek naar lactatiekundigen voor hun team. Omdat hun andere voornaamste activiteit hun medische post is, vinden zij het wenselijk dat de lactatiekundige tevens verpleegkundige is. Ben je verpleegkundige met borstvoedingscertificaat? Dan is het ook fijn als je wilt reageren.

Dit kan door te mailen naar info@bootvluchteling.nl. Meer informatie vind je op http://bootvluchteling.nl/

Delen is fijn!
Stichting Bootvluchteling
Stichting Bootvluchteling
bootvluchteling.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded