Profile cover photo
Profile photo
tia kamal
Living my life to the fullest.
Living my life to the fullest.
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
I'm glad he likes it.
First time try Happy Bunch. Tak sangka it turns out well. Risau juga kut kut bunga sampai lambat­čśů Tak plan pun nak bagi satu, tiba tiba je rasa macam nak buat surprise untuk suami. Haha, kesian dia..semua orang tengok dia. Auditors pun sama. Plus, minggu t...
I'm glad he likes it.
I'm glad he likes it.
tiatyot.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3 SERIES
Macam tak percaya, umur menginjak ke angka TIGA PULUH. Ya, TIGA PULUH bukan umur 20-an dah. Sudah masuk 30-an. Syukur kehadrat ilahi kerana menganugerahi aku dengan pasangan yang baik (baik ke?), mak dan adik beradik pun sihat walafiat. Anak yang cerdik, bi...
Add a comment...

Post has attachment
2018.
Assalamualaikum & Selamat tahun baru!! Tia nak masuk 3-series! lagi beberapa bulan. Ottoke. Nothing much. Cuma rasa nak masa berjalan lambat sikit. Sebab pejam celik  Umar dah sekolah dah masuk daycare,  dah ada homework, kena paksa buat homework. Naell dah...
Add a comment...

Post has attachment
27.
sila abaikan Fung Seng, tu bukan nama cina aku. tu nama kedai. hahaha Kek 2015, baru sekarang post. Baru nampak muda tak gitu? Hehe, 
27.
27.
tiatyot.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The Hunstman: Winter War | Halsey - Castle (LYRICS)
 Sick of all these people talking, sick of all this noise Tired of all these cameras flashing, sick of being poised Now my neck is open wide, begging for a fist around it Already choking on my pride, so there's no use crying about it I'm headed straight for...
Add a comment...

Post has attachment
Me Before You | Review
OMG, I cried repeatedly oi, tengok babak Lou & Will ni. kata kata hikmat Will kepada Lou Aku belum baca novel dia, tapi aku suka movie ni. Dia tak bosan langsung. Emilia Clarke portray the character very well. Aku rasa macam she meant to be Lou. #overngatng...
Me Before You | Review
Me Before You | Review
tiatyot.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beauty & The Beast 2017 | Review
Aku tak se..........excited mana pun bila cerita ni di releasekan sebab aku dah tahu ending dia macam mana. So tak rasa pun story ni akan di twist kaw kaw. TAPI! Sangat seronok bila watak di-live action-kan. The best part is, cerita fantasy macam ni dah dip...
Add a comment...

Post has attachment
Puasa ganti
HAH! Dah ganti puasa belum? Ramadhan tinggal beberapa hari je lagi nak menjelma. Er, aku macam biasalah, baru nak ganti. tapi dah nak habis ok? Aku rasa hari ini last sebab few months ago, aku ada ganti puasa. 3 hari. Plan asal nak buat seminggu straight ta...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded