Profile cover photo
Profile photo
Faizul Osman
286 followers
286 followers
About
Faizul Osman's posts

Post has attachment
#FoodReview : Pizza San Francisco, Bangi
...Assalammualaikum... Tarikh : 13 Mei 2014 Masa  : Dinner time (8.30 - 9.45pm) Tempat : No. 1 & 3, Jalan 8/1 Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. Ubah selera! Selalunya makan makanan melayu, nasi, nasi dan nasi. Maka pada malam 13 Mei tu aku dan seorang kawan yan...

Post has attachment
Aura Prof. Dr. Muhaya Mohamad
...Assalammualaikum... Tarikh : 27 April 2014 Masa : 3.00 pm - 6.00 pm Tempat : Kampus UKM Bangi Aku di ajak kawan aku untuk sama-sama menghadiri satu ceramah motivasi. Nak kata ceramah, tak lah ceramah sangat cuma aku rasa ia lebih kepada kelas ataupun ben...

Post has attachment
Idea
...Assalammualaikum... Dah lama tak update blog dan terasa rindu nak update blog dan mencoretkan sesuatu kenangan, pengalaman dan jugak idea. Inilah medium bagi aku untuk meluahkan segala yang terbuku di dalam otak, hati serta akal fikiran yang waras. Kadan...

Post has attachment
2014 is coming!
...Assalammualaikum... 2013 aku tak banyak update entry disebabkan busy yang sangat melampau-lampau sejak bergelar student tahun akhir. Aik! Dah nak habis aku belajar kat UKM ni. Macam tak sangka tapi itulah realiti. Sebenarnya banyak cerita 2013 aku nak ce...

Post has attachment
Aku Cemburu
...Assalammualaikum... Aku cemburu melihat dia santap dengan makanan yang mewah, sedap serta mahal. Namun, tidak pada aku. Aku hanya makan mengikut kewangan pada diriku. Aku hanya makan mengikut keperluan aku. Aku cemburu melihat dia mudah untuk mendapat ke...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Terbaru setelah 2 bulan tak update..

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded