Profile cover photo
Profile photo
Tiera Nordin
66 followers -
teacher to be, quite and thinking rasional.
teacher to be, quite and thinking rasional.

66 followers
About
Tiera's posts

Post has attachment
K-Drama : Joo Sang Wook
Salam,   Lama bebenor dh x tulis blog semenjak kena kerja di Sarawak ni. Anyway,post kali ni will be simple and clean cut.   Tiera ni mmg lalang sekejap minat actor ni sekajap minat yang lain. Tp Tiera bole jamin actor y Tiera minat semua berlakon cite yang...

Post has attachment
Siapa tak tahu Song, Sarawak dimana?

Post has attachment
Our New Blog, maklumat n pengalaman untuk sesiapa yang minat dengan adventure.

Post has attachment
Best ke IPG?
Salam, Alhamdulillah, 11hb June ni Tiera akan menggenggam segulung ijazah. heheheehe Maaf pada yang tertanya-tanya kemana menghilangnya admin, ok bole tarik nafas....fuh.....   SARAWAK   Sekarang life Tiera di Sarawak, P3 lgi tuuuuu. Ok bagi yang tak tahu P...

Post has attachment
Best ke IPG?
Salam, Alhamdulillah, 11hb June ni Tiera akan menggenggam segulung ijazah. heheheehe Maaf pada yang tertanya-tanya kemana menghilangnya admin, ok bole tarik nafas....fuh.....   SARAWAK   Sekarang life Tiera di Sarawak, P3 lgi tuuuuu. Ok bagi yang tak tahu P...

Post has attachment
Tiera Nordin commented on a video on YouTube.
This is a sensitive issues but you play it well and safe here. Personally for me it's quite offensive but true indeed it happen among some muslims.

Post has attachment

Post has attachment
Jalan-Jalan Cari Makan Episode 51, featuring Me!
Salam, Tajuk pun dah obvious sangat. Pengambaran Jalan-jalan Cari Makan musim baru yang diacarakan oleh Naz kali ni di Terengganu. Sebenarnya tak la terlalu follow sgt rancangan ni tapi sebab kali ni muka Tiera terpampang dalamnya..hehe kita tengok la. blur...

Post has attachment

Post has attachment
Tips : Hias Bilik
Salam, Tiera tengah tanam anggur sekarang, ingat nak part time tapi tak bersungguh pulak. hehe. Ok, straight to the poin ye? Bagi yang nak isi masa lapang ke, nak tukar selera ke boleh la tengok pada tips Tiera untuk menghias bilik. Dulu bilik Tiera warna u...
Wait while more posts are being loaded