Profile cover photo
Profile photo
Esben Rasmussen
255 followers -
Optimeringsspecialist @ Kamstrup A/S. Fagligt arbejder jeg med SEO, content, CRO og webanalytics.Privat er jeg som regel flink :-)
Optimeringsspecialist @ Kamstrup A/S. Fagligt arbejder jeg med SEO, content, CRO og webanalytics.Privat er jeg som regel flink :-)

255 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

+Morten Kristensen Hej Morten. Du er jo ret skarp på ophavsret, så håber du kan hjælpe med et bud på følgende: Hvis man på Facebook tager et screenshot af en dialog og man kan se profilbilledet og navnet på den der har skrevet indlægget, og deler dette screenshot et andet sted, falder det så ind under god citatskik?

Hvad så hvis det samme sker, men hvor indlægget, man har taget screenshot af, er postet i en lukket gruppe og man deler screenshot'et et offentligt sted, er det så stadig god citatskik?

Min antagelse er, at en lukket gruppe må betyde, at man ikke ønsker indholdet "citeret" offentligt - men er i tvivl om, hvorvidt juraen også ser sådan på det.
Add a comment...

Post has attachment
So uhm, I went to Hamburg yesterday to attend a pretty cool masquerade - recorded this little thing for you. :-)
Add a comment...

Fedt! Så er der købt billet til Trivium, når de kommer forbi min by den 4/3 2017... Og så falder det på en lørdag - weee. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=0Xfvk028Kv0&t=0m59s
Add a comment...

Hi guys

Would I be able to use javascript on my website to detect if the user landed on the page, he is currently looking at, through an internal redirect on our own website?

Long story short: We have a huge list of redirects - some active and some not - in a archaic system running separately from our CMS.

Some redirects are not valid any more and should be updated (if not the user lands on a 404 page). I would love to track it if a user lands on our soft 404 page because of a redirect.

Er der nogen her, der kender til cases med erhvervsdrivende, der er blevet kontaktet af SEO-sælgere (måske endda svindlere), der mere eller mindre udgiver sig for at være Google?

Håber I kan hjælpe. :o)

Hej Kanaljer

Jeg har erfaret, at vores brugertests mangler ordenlig lyd - specielt hvis deltagerne sidder langt fra pc'en og tester på en tilkoblet storskærm.

Nu søger jeg derfor en ekstern mikrofon, der kan kobles til computeren - og som gerne skal kunne flyttes et godt stykke væk fra computeren, hvis deltagerne sidder væk fra den.

Jeg bilder mig ind, at det ideelle vil være en trådløs løsning, men et langt kabel vil også kunne gå.

Er der nogen her i gruppen, der har gode/dårlige erfaringer med den slags?

Does anyone here know which WHOIS database that Google Analytics uses to look up "service provider" for visitors?

So far results have shown it not to be the RIPE database.

LinkedIn er ikke for børn!

I måneder har det flydt med "Skriv din mailadresse i kommentarerne, og du får min gratis bog."

Problemet her er, at langt størstedelen af alle disse "bøger" er på mindre end 10 sider - og derfor bedst kan beskrives som en brochure eller pamflet. Hvis man absolut insisterer på at bruge ordet "bog", så skal det efterfølge ordet "pixi".

Hvis min datter var på LinkedIn, ville hun tro, at bøger var noget på mindre end 10 sider. Tænk på chokket, når hun om tre år er færdig med børnehaven og skal begynde at læse bøger i skolen...

Heldigvis er hendes godnathistorier på mere end 10 sider - og nogle af dem mindre illustrerede end visse "bøger" på LinkedIn - så jeg tror ikke, hun vil være blandt dem, der bliver mest chokeret.

Jeg tænker, om det måske er udtryk for, at de personer, der kalder indhold på mindre end 10 sider for en bog, måske ikke ved bedre... Har de aldrig selv læst noget med flere sider, kan de jo ikke klandres for denne opfattelse.

Når vi nu alligevel ikke gider tænke over hvad vi kalder tingene, så var det måske en bedre løsning, hvis de i stedet udgav indholdet som små artikler på en blog henover året og kaldte det for en avis... Så kunne de også søge om mediestøtte.
Add a comment...

Hej folkens

Jeg er pludselig kommet i tvivl om, hvorvidt unikke sidevisninger beregnes ud fra sessions eller brugere.

Er der nogen her, som har et hurtigt svar?

Eksempel:
Mandag besøger jeg www.etwebsite.com/enside om morgenen.
Samme dag besøger jeg samme side om middagen.
Og sørme om jeg ikke også gør det igen om aftenen.

Mit spørgsmål er så: Er det tre unikke sidevisninger af "/enside" om mandagen eller er det en enkel unik sidevisning?
Wait while more posts are being loaded