Profile cover photo
Profile photo
Senioren Commissie BC'67 Veghel
BC’67 Veghel is een badmintonvereniging waar iedereen op zijn eigen niveau kan (leren) badmintonnen. We zijn een club waar leden zich thuis voelen.
BC’67 Veghel is een badmintonvereniging waar iedereen op zijn eigen niveau kan (leren) badmintonnen. We zijn een club waar leden zich thuis voelen.
About
Posts

Post has attachment
Oosterbeek Open 2016

Hierbij willen we je, namens het bestuur van de BCO, van harte uitnodigen om deel te nemen aan de Oosterbeek Open 2016 dat op zondag 9 oktober 2016 plaatsvindt in de Sporthal Doorwerth, Dalweg 3 te Doorwerth.

Er zullen dubbel wedstrijden (GD en HD) worden gespeeld in diverse poules en daarna eventueel in een afvalsysteem (dan wel in kruisfinales).
Dit jaar naast gemengd dubbel ook heren dubbel. Men kan zich uitsluitend opgeven met een partner in één van beide onderdelen. Dit mag iedereen zijn mits die persoon 16 jaar of ouder is en die niet actief is in de badminton competitie. Er dient op het aanmeldingsformulier aangegeven te worden in welke categorie men speelt. Uiteraard geldt dat men speelt in de hoogste categorie van de opgegeven categorieën. Er zal worden gespeeld in de categorieën A (gevorderd en/of ex-competitiespeler), B (redelijk gevorderd) of C (beginner).
 
Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per koppel (€ 7,50 per deelnemer). In verband met de beperkte capaciteit zal gelden dat er een maximum aantal spelers zal worden toegelaten. Inschrijving en toewijzing gaat in volgorde van binnenkomst. Iedereen zal in principe minimaal 3 wedstrijden spelen. 
 
Je kunt je opgeven via het inschrijvingsformulier of inschrijven via de BCO-site http://www.badmintoncluboosterbeek.nl/#evenementen
Let op, de aanmelding is pas geldig na ontvangst van de € 15,00 op bankrekening NL91 RABO 0355 0959 20 t.n.v. Badminton Club Oosterbeek met als omschrijving “Oosterbeek Open 2016”.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
 
Debby Cieraad
Han Werner

Afgelopen vrijdag is, BC'67 Veghel 1 midweek, poule kampioen geworden van de 3de klasse.

Bij deze feliciteren wij: Cora Doorduyn-Bastiaans, Iris Bogers, Ellen Dekkers-Pennings, Theo Gevers, Carlo Hulsen en invaller Camiel Meijs met het behaalde resultaat.

Uitslag midweek competitie wk15:
BC Alouette 2 uit tegen BC'67 Veghel 1 2-6

Uitslag midweek competitie wk14:
BC'67 Veghel 1 thuis tegen BC Shot 1 (Dongen) 8-0

Volgende week vrijdag (15-4-2016) laatste wedstrijd van Veghel 1. Deze is uit tegen BC Alouette 2

Post has attachment
Open teamtoernooi Uden-Veghel 2016

Op zondag 17 april organiseren BC Slamis ’67 en BC’67 Veghel samen dit Open Teamtoernooi.

Inmiddels voor de 11e keer georganiseerd wordt!
Dit keer weer in Veghel.
Bij dit toernooi staat sportief plezier voorop !

Inschrijven kan tot 9 april.
Een team bestaat uit minimaal 2 dames en 2 heren.

Speelklassen:
-          Dorpencompetie: A, B, C, D, E en F-klasse.
-          NBB midweekcompetitie: 2e, 3e, 4e en 5e –klasse.
-          NBB district: 2e, 3e, 4e en 5e –klasse.

Hopelijk kunnen we jullie op 17 april 2016 (weer) verwelkomen op ons toernooi!
 
Met vriendelijke en sportieve groet,
Namens Teamtoernooicommissie

Jochem Rietbergen (E-mail: jochemenhelga@home.nl)
Henny van den Elzen (E-mail: h.elzen@kpnmail.nl)
Cora Doorduyn (E-mail: recreantencommissie@bc67veghel.nl)

Post has attachment
33ste Dikke Buikentoernooi

Badmintonvereniging de KLAPPER uit Schaijk organiseert haar 33ste Dikke Buikentoernooi.
 
Het toernooi zal gehouden worden in sporthal de Eeght, Bossestraat te Schaijk, van ±08.30 tot ±18.00 uur.
 
Er zal gespeeld worden in een A, B en C klasse, in de onderdelen DE, HE, DD, HD en GD. Indien er te weinig deelname is (bij een onderdeel) in een klasse, heeft de toernooicommissie het recht klassen samen te voegen.
 
Het Dikke Buikentoernooi betreft een open toernooi waarbij dus tevens spelers van een andere bond dan de BBF mee mogen doen.
 
Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon per onderdeel
en € 10,- voor 3 onderdelen.
 
Sluitingsdatum: 24 december 2015.
 
Inschrijfformulieren mailen naar onderstaand adres en voor meer informatie:
Mieke Cornelissen
Tel.: 06-13767359
Mail: miekecornelissen1@hotmail.com

Uitslag Badminton Nederland midweek competitie wk4

BC Budel 2 - BC'67 Veghel 1  3-5

Post has attachment
BC NIVO Teamtoernooi 2016

Beste badmintonvrienden,

De dagen worden weer korter, dat betekent dat het einde van het jaar in zicht komt en zoals jullie afgelopen jaren gewend zijn, opent BC NIVO het nieuwe jaar ook in 2016 weer met een teamtoernooi. De afgelopen edities hebben garant gestaan voor een gezellige sportieve dag, met 32+ teams en speelsters en spelers in diverse speelklassen. Vanaf vandaag hebben jullie weer de mogelijkheid om in te schrijven!

Zoals gebruikelijk wordt ons toernooi gespeeld op de derde zondag van januari, te weten zondag 17 januari 2016. Er zal gespeeld worden van 9.00 uur tot 18.00 uur in het Racketcentrum Breda (Terheijdenseweg 500, 4826 AB te Breda).

Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren en maximaal uit 3 dames en 3 heren. Teams kunnen inschrijven in de volgende klassen:
X-klasse: 1e en 2e klasse RBB / 2e en 3e klasse BNL / BBF classificatie A
Y-klasse: 3e en 4e klasse RBB / 4e en 5e klasse BNL / BBF classificatie B
Z-klasse: recreatieve spelers en spelers uit de 5e klasse RBB of lager / BBF classificatie C

De onderdelen die gespeeld worden zijn: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Er zal niet gespeeld worden volgens een afvalsysteem, dus je bent de hele dag verzekerd van het spelen van leuke partijen!

Teams kunnen zich inschrijven door bijgevoegd inschrijfformulier volledig in te vullen en voor 15 december 2015 te mailen naar toernooi@bcnivo.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- euro per team en dient tevens voor 15 december 2015 te worden overgemaakt op bankrekening NL45INGB0004141595 ten name van BC NIVO te Breda o.v.v. jullie teamnaam.

De inschrijving is pas compleet wanneer zowel het inschrijfformulier als het inschrijfgeld ontvangen zijn. Jullie definitieve deelname zal voor 01 januari 2016 bevestigd worden aan de teamcaptains. Inschrijven geschiedt op volgorde van binnenkomst en zal afgestemd worden op het aantal inschrijvingen per speelklasse. Let op VOL = VOL!

Ongeveer 2 weken voor aanvang van het toernooi ontvangen de teamcaptains een mail met daarin een routebeschrijving, wedstrijdreglement en het wedstrijdschema.

We kijken uit naar jullie inschrijving en graag tot ziens op 17 januari 2016!

Een sportieve groet,
De Toernooicommissie van BC NIVO.

Post has attachment
Oirschots-KBL toernooi

Wie:   Team bestaat uit minimaal 2 dames en 2 heren.
Poulesysteem:   2 gemengde dubbels, 1 heren dubbel en 1 dames dubbel
Kosten:   40 euro per team

GEGARANDEERD HELE DAG SPELEN!!!!

Heb je zin in een gezellige dag vol badminton?!
Schrijf je dan in voor 1 januari 2016.
We kunnen 18 teams plaatsen deze dag, volgorde van inschrijving is bepalend. Zorg dat je snel inschrijft, want VOL = VOL.

Klassen waarin men deel kan nemen:
Klasse A: competitiespelers 2e en 3e klasse, recreantencompetitie 2e en 3e klasse
Klasse B: competitiespelers 4e en 5e klasse, recreantencompetitie 4e en 5e klasse
Klasse C: niet competitiespelers en recreanten


Gr Laura vd Aker
Organisatie KBL toernooi

Uitslag Badminton Nederland midweek competitie wk3

BC'67 Veghel 1 - BC Alouette 1 6-2

Post has attachment
Yonex Dutch Open 2015


Internationaal topbadminton in Almere

De Yonex Dutch Open is een belangrijk international badmintonevenement dat onder auspiciën van de Badminton World Federation wordt georganiseerd. Resultaten tellen mee voor de wereldranglijst op basis waarvan spelers zich kwalificeren voor de Olympische Spelen.
Het badmintonevenement in Almere is samen met o.a. de All England in Birmingham, de French Open, de Danish Open, de German Open en de Swiss Open een van de belangrijkste badmintonevenementen in Europa.
De Yonex Dutch Open behoort tot de Grand Prix-circuittoernooien. Het evenement trekt jaarlijks 5000 bezoekers. Dit aantal willen wij de komende jaren verdubbelen. Miljoenen huishoudens over de gehele wereld hebben via afspraken met diverse mediapartijen naar de wedstrijden van de Yonex Dutch Open 2014 gekeken.

Deelnemersveld

Top 20 spelers van de wereld en toekomstige Olympische medaillewinnaars en wereldkampioenen behoorden in het verleden tot het deelnemersveld van de Yonex Dutch Open. Daarnaast doen Nederlandse toppers mee. In het gemengd dubbel en vrouwen dubbel zijn Nederlandse koppels bezig om de Olympische Spelen in Rio te halen.
Wait while more posts are being loaded