Profile cover photo
Profile photo
Anafisbibliofreak
About
Anafisbibliofreak's posts

Post has attachment
Take a look at this video on YouTube:

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
It's a Wrap
Bismillah, Assalamualaikum and hai! Yeah its been sooooo long since my last update. A year and a half I guess? Nah, never mind that. Will spazz 'bout that later speaks with an accent (british preferably) How's life? Hectic if you ask me as if I'm the busi...

Post has attachment
Anafisbibliofreak commented on a video on YouTube.
I'm the one who throw up watching him ate the ear wax..

Post has attachment
BEEN AWAY FROM HOME ;(
Assalamualaikum guys ;), Finally, dapat juga update blog yang dah berhabuk ni.. Ni pun kena curi2 masa juga nak update. As you guys read the tittle,(ecewah, tetiba nak speaking ni dah kenapa Najwa? okay, ignored this) bukannya hako berjauhan dengan rumah ke...

Post has attachment
This Is What They Called Surviving!
Assalamualaikum and Hi there! Firstly, nak minta maaf banyak2 sebab dah janji nak update bulan lepas tapi tak update2. Hadoiii.. Maaf lah ye, saya ni muda tapi tua.. Asyik lupa je memanjang. Ni pun nasib baik buka blog. Eheh, macam lah ada orang nak baca bl...

Post has attachment
Diary Si Babysitter
Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh! Dear readers, rasanya dah berapa bulan kan saya tak menulis blog kan? No wonder lah blog ni dah bersarang. FUUUUHH~ There you go, dah lari dah semua labah2 yang duk  bertapa dalam blog ni. hehehe.. Okaylah, tamao b...
Wait while more posts are being loaded