Profile cover photo
Profile photo
nayfatimah rasyid
730 followers
730 followers
About
Posts

Post has attachment
Pi Pantai Klebang Main Layang-Layang
Assalammualaikum Dunia. Nie citer dah 2 minggu lepas kot.. baru ada masa nak citer ... kalu tak silap hamba kejadian nie adalah sewaktu cuti hujung minggu katenya  ;) Pantai Klebang Melaka  View waktu petang ahaaa musim angin kuat kan sekarang nie,,, nie po...
Pi Pantai Klebang Main Layang-Layang
Pi Pantai Klebang Main Layang-Layang
nayfatimahrasyid.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Apa Cerita Menarik 2019
Assalammualaikum Dunia . Ok ok cikbunga saja nak throwback ..awal tahun ari tue... sibuk ngan sesi persekolahan , memandangkan ketiga-tiga ketul budak nie dak sekolah secondary ... Orentation Day Sib baik akak teman dok sebelah Abang pon ade pi sekali Memul...
Apa Cerita Menarik 2019
Apa Cerita Menarik 2019
nayfatimahrasyid.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hari Ini Blog Cikbunga dah 6 Tahun😍😍🌷🌷
Assalammualaikum Dunia. Syukur...dah 6 tahun  hari  nie...merapu suka duka dalam nie..luahan perasaan dan kadang kala meroyan tak hengat.. Sekadar hiasan  Ada masa terlalu asyik mengetuk keyboard hari hari publish ...ada kala berbulan bulan tak nak mengetuk...
Hari Ini Blog Cikbunga dah 6 Tahun
Hari Ini Blog Cikbunga dah 6 Tahun
nayfatimahrasyid.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kesudahan Ceritera Lanjut Beach &Golf Resort
Assalammualaikum Dunia. Akhirnya entry Lanjut sampai ke penghujung😆😆 Korang yang minat dengan deruan ombak amatlah disarankan untuk lepak kat sini. Pepetang boleh lepak sini...rasanya ade buaian😍 Walaupun pekerja adalah dari Pantai Timur kan...namun semu...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Lanjut Beach & Golf Resort - Breakfast
Assalammualaikum Dunia . Yuppp ... nie musim citer pasai Lanjut jer ... untuk dibaca kemudian hari nanti ;) So far untuk breakfast tak banyak menu yang menjadi pilihan hati beta ...  tapi redha jew laaa... dah bayar kan ... lagipun FREE .... a cup of coffee...
Add a comment...

Post has attachment
Dinner Ala Carte kat Lanjut Beach & Golf Resort Pahang
Assalmmualaikum Dunia . Haaaa ... cikbunga share sikit yer pasai makan malam kat Lanjut Beach  & Golf Resort Pahang.... View waktu malam kat pool @cafe Lanjut  haaa sebab makan ala carte ... ikut sesuka hati tuan hamba ler nak makan aper yer ... ka sini kat...
Add a comment...

Post has attachment
Berteman Bayu Laut Di Lanjut Beach & Golf Resort Pahang
Assalammualaikum Dunia. P/:nie citer tahun lepas 🤣🤣 Hallo hallo hallo ... apa buat tue... haaaa beli belah lagi ker ...sian Abang Posmen Sabtu Ahad pun hantar barang korang ... ye laaa shopping online jew memanjang .... terima kasih Abang Posmen ... Lanju...
Add a comment...

Post has attachment
Rayyan & Abang Berkuda Dan Memanah Dengan Kawan-Kawan
Assalammualaikum Dunia. Yaaaa dah sampai...ambik gambau dulu Beramai-ramai dengar taklimat Menaiki kuda dan memanah juga telah dijalankan dalam minggu ini ... pada hari Rabu hari tue  ... 12 Disember ... Nie kali kedua dak Rayyan sertai aktiviti berkuda tah...
Add a comment...

Post has attachment
Aktiviti Cuti Sekolah @Mumtaz Wacece
Assalammualaikum Dunia . Cuti sekolah dah memasuki fasa yang ke tiga yakni minggu ke tiga dah... well .. kenapa cepat sangat nie,,cikbunga belum beli barangan sekolah lagi , tak cari baju lagi dan macam-macam lagi lah yang berkaitan dengan sekolah ... pengs...
Aktiviti Cuti Sekolah @Mumtaz Wacece
Aktiviti Cuti Sekolah @Mumtaz Wacece
nayfatimahrasyid.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rayyan Dan Pacific Rim
Assalammualaikum Dunia. Yaaaa...citer Rayyan  dan toys dia... Sebab dah jadi koleksi ...si Rayyan nie plak telah mengayatkan papa dia agar beli pacific rim untuk dia. Oni pun salah satu koleksi tauuuu. Minat dia terhadap mainan robot-robot amatlah menakutka...
Rayyan Dan Pacific Rim
Rayyan Dan Pacific Rim
nayfatimahrasyid.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded