Profile cover photo
Profile photo
‫ڤدوک ايسکاندار ال فردوس (فرعون فردوس)‬‎
984 followers -
Hi, My Name Is ڤدوک ايسکاندار ال فردوسي. I'm Internet Marketing and Super Affiliate. I'm Super Affiliate so, I wrote everything and review d
Hi, My Name Is ڤدوک ايسکاندار ال فردوسي. I'm Internet Marketing and Super Affiliate. I'm Super Affiliate so, I wrote everything and review d

984 followers
About
ڤدوک ايسکاندار's posts

Post has attachment
Assalammualaikum dan salam sejahtera, saya ingin berkongsi satu plan simpanan perlaburan terbaik.

PROJEK JUTAWAN SENYAP ➡ DOK DIAM2 DOA DAPAT DUIT.... BERAPA LAMA ANDA NAK RANCANG UTK JADI JUTAWAN?
💵💵💵💵💵💵💵💵
👉Nak 7 tahun ➡ mula dgn simpan RM380.
👉Nak 6 tahun ➡ mula dgn simpan RM1140.
👉Nak 5 tahun ➡ mula dgn simpan RM3800.
👉Nak 4 tahun ➡ mula dgn simpan RM11,400.
👉Nak 3 tahun ➡ mula dgn simpan RM38,000.
👉Nak 2 tahun ➡ mula dgn simpan RM114,000.
👉Nak 1 tahun ➡ mula dgn simpan RM380,000

✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻
BAGAIMANA???
✍✍✍✍✍✍✍✍

1⃣ TAHUN PERTAMA
👉Simpan RM380.
👉Lps 400 hari... dapat
RM1,400 + 1grm emas.

2⃣ TAHUN KE-2
👉Simpan balik RM1,140.
👉Lps 400 hari... dapat RM4,200 + 4grm emas.

3⃣TAHUN KE-3
👉Simpan balik RM3,800 (dpt percuma 1grm emas).
👉Lps 400 hari... Dapat RM14,000 + 14grm emas.

4⃣TAHUN KE-4
👉Simpan balik RM11,400 (dpt percuma 3 grm emas)
👉Lps 400 hari... dapat RM40,000 + 42grm emas.

5⃣TAHUN KE-5
👉Simpan balik RM38,000 (dpt percuma 10grm emas).
👉Lps 400 hari... dapat RM132,000 + 140grm emas.

6⃣TAHUN KE-6
👉Simpan balik RM114,000 (Dapat percuma 30grm emas).
👉Lps 400 hari... Dapat RM396,000 + 420grm emas.

7⃣TAHUN KE-7
👉Simpan balik RM380,000 (dapat percuma 100grm emas).
👉Lps 400 hari... dapat RM1,323,000 (RM1.323 juta) + 1.615 KG emas percuma.
💰💰Jutawan💰💰
💰💰💰💰💰💰💰💰

Daftar dan buka akaun perlaburan Zenithgolds anda sekarang
👉0⃣1⃣9⃣💖5⃣5⃣2⃣7⃣6⃣3⃣2⃣👀
👉http://ambassadorzenithgolds.wasap.my
PhotoPhotoPhoto
5/18/17
3 Photos - View album

Post has attachment
#BAGUSNYA ZG ni ialah kita x perlu sgt bergantung kpd org join utk dpt untung atau utk jd kaya. x sama spt mana biz networking lain spt prgm affiliate dll yg 100% bergantung kpd kemasukan ahli baru (perlu org join) utk dapat bonus dan jd kaya..contoh leader2 affiliate prgm, mrk blh jd jutawan adalah kerana adanya ahli2 baru join.leader2 akn dpt bonus tajaan, bonus pairing dll bonus yg disediakan..tetapi apa jadi jika tak de org join, adakah mrk akn dpt bonus?blh kah mrk jadi jutawan tanpa adanya org baru join????sudah tentu jawapanya tidak dapat bonus dan mustahil utk mrk jadi jutawan..mrk tiada income pasif utk back up income mereka sekiranya xde org join biz mereka😀😀✔🚀

Tetapi kita di zenithgold ada org join kita dapat bonus spt mereka dapat dan jika xde seorg pun join zenithgold , kita tetap dapat keuntungan (dividen/eta) dan walaupun dgn income dividen sekecil 0.5%-2% pun kita di zenithgold tetap boleh jana income lumayan dan layak utk jadi jutawan secara pasif😊😊😘👍

Sbb itu sy minta anda faham betul2 zenithgold ini..fahami bahawa platform kita ini sbenarnya terbaik dr yg terbaik yg ada di luar sana.jika anda telah kuasai plan biz zg ini dgn baik, anda mampu berdepan dgn sesiapa sahaja, mampu beri pencerahan terbaik utk kefahaman mrk👊👊👊

Ayoh kita mara ke hadapan.meroket menuju matlamat kita, menuju sasaran akhir kita..jika gagal skali pun dlm kerja networking, kita tetap akn jadi jutawan juga melalui income pasif (eta profit 0.5%-2% shari slama 400hari)..jadi apa nk kita nk risau, nk cemas skalipun kita gagal di networking zenithgold..zg sbenarnya telah mencipta pluang ini utk lahirkan lbh ramai jutawan pasif melalui plan simpanan dan utk melahir lbh ramai insan2 yg berpendapatan tinggi/luar biasa melalui plan aktif zg..💥💥💥

The Best , The Rest , The Rare !!
www.zenithgolds.com

Daftar dan buka akaun perlaburan Zenithgolds anda sekarang
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
👉📲📞0⃣1⃣9⃣💖5⃣5⃣2⃣7⃣6⃣3⃣2⃣👀
👉📱http://ambassadorzenithgolds.wasap.my

#pasif #aktif #buatduitdarrumah #emas #buatduitdenganfacebook #perlaburanbijak
Photo
Photo
5/18/17
2 Photos - View album

Post has attachment
Kerja 5 tahun dgn orang belom tentu kita dapat simpan RM50K,..
Tapi di ZG anda simpan RM3,800 modal sekali sahaja 5 tahun jadi RM 1 JUTA..
Mana lagi rare?.. nampakkk

📱 : 0195527632
PM : m.me/iskandarX
📲 : http://ambassadorzenithgolds.wasap.my
Photo

Post has attachment
Jika Zenithgold adalah SCAM.

🤔Kenapa ZG mampu membuat emas fizikal, pure 99.9 lagi tu?

👪Mengapa ZG menerima pewaris untuk menuntut hasil perlaburan bagi ahli ZG yang meninggal dunia?

💻Mengapa ZG membuat 4 server yang memakan kos jutaan untuk satu server?

🚕Mengapa ZG susah2 nak bagi BMW sebagai bonus? Mahal BMW tuuu..

🔥Kenapa ZG tawarkan pakej untuk jadi MERCHANT duhal kalau ZG nak tipu pun ZG tak payah nak cari merchant untuk redeem emas. Nanti ZG tak dapat gelapkan emas pelabur.

🔎Kenapa bila kita daftar mesti upload juga IC/Pasport kita untuk pengesahan?

Anda masih tidak percaya Zenithgold adalah platform perlaburan yang terbaik? Terpulang atau pulanglah.. pulang..pulang.

📱 : 0195527632
PM : m.me/iskandarX
📲 : http://ambassadorzenithgolds.wasap.my
Photo

Post has attachment
AS SALAM......BAGI MEREKA YANG ADA ANAK2 YANG BERSEKOLAH, INI ADALAH STRATEGI UNTUK MEREKA JADI JUTAWAN DALAM TEMPOH 5 TAHUN SECARA PASIF..
👨‍👨‍👧👨‍👨‍👧📚📚📚📚📚📚👨‍👨👨‍👨👨‍👨👨‍👨‍
JOM BUKA SIMPANAN UNTUK MEREKA HARI INI BERSAMA ZENITHGOLD

INI ADALAH KIRAAN HARIAN ETA 0.8-0.9%, KITA AMBIL KEUNTUNGAN
7 × MODAL SELEPAS 400 HARI.

INVEST USD100 (rm 380) hari ini dan duduk je diam2 tggu kutip untung 400hari kemudian..

TAHUN 1: dapat USD700,
70% duit usd 490
30% emas
Invest semula usd 400

TAHUN 2: dapat USD2,800
70% usd 1,960
30% emas
Invest semula usd 1,900

TAHUN 3: dapat USD13,300
70% usd 9,310
30% emas
Invest semula usd 9,000

TAHUN 4: dapat USD63,000
70% usd 44,100
30% emas
Invest semula usd 44,000

TAHUN 5:dapat USD 308,000
70% usd 215,600
30% emas
Invest semula usd 200,000

Lpas 400 hari dpt usd 1,400,000
70% duit USD980,000
30% emas

USD980,000 x 3
dpt RM2,940,000
- secara pasif sahaja.... klau emas free tu tak tahulah dah berapa kilo anda ada🙄 ❓❓
Kalau kadar eta 0.6 ke 7,0 skrng pun ank anda jd jutawan. Sekurang nya Rm1juta lebih..
ANAK anda dh JADI JUTAWAN PADA TAHUN KE-5...... dan tahun2 berikutnya...

Ini lah plan SAVING terbaik bagi masa depan anak anda, sekurang2 kita dah buat sesuatu untuk masa depan mereka dan utk siapa saja yg nk duduk diam, yg tak nk cari org tapi nak juga jadi JUTAWAN zenithgold..masa cuma 5 tahun saja..pejam celek..pejam celek anda atau anak anda dah pun jadi JUTAWAN..

**Semuanya bermula dari sekecil *USD100 (rm 380 shj).
sempoi ..... jom bersama ZENITH GOLD dlm merealasasikan impian untuk mnjadikan anak anda JUTAWAN DLM MASA 5 TAHUN SHJA..aamiin ya Allah

ZG Terbaikk...

📱 : 0195527632
PM : m.me/iskandarX
📲 : http://ambassadorzenithgolds.wasap.my

*The Best, The Rest, The Rare !!*🚀🚀🚀
==========================
www.zenithgolds.com
Photo

Post has attachment
#TERBUKTI_LAGI 17/03/2017 🔥🔥🔥
#DUIT DAPAT, #EMAS DAPAT..
💥💥LAGI DAN LAGI TESTIMONI💥💥

✅Labur usd 7000 = RM 26,600😍😍
✅Keuntungan = USD 43333.11😱😱
➡70% cash = RM 78,435💰💰
➡30% gold bar = 69gram 99.99 pure💎💎

✔Labur pastu tunggu 400hari jaa
✔Seat & relax 🚗🛥🛩

UNTUNG KE UNTUNG????😃😄

RASA UNTUNG..JOM REGISTER AKAUN ZG SEKARANG!😉
Untuk register acc mas Zenithgolds
Whatsapp 📲 :
http://ambassadorzenithgolds.wasap.my 👈👈 klik untuk respone wassap segera!!!!
Pm: m.me/iskandarX Call/sms: 0195527632

Untuk mengetahui lebih lanjut sila tekan link dibawah.
https://chat.whatsapp.com/LFVPrLFe2MY63PnVY4v2V0
www.zenithgolds.com
Photo

Post has attachment
Eh Rantai Tangan Emas 99.99 dari emas percuma? A'aah rantai emas ni buat dari emas tulen 99.99 yang dapat secara percuma.

Eh eh cantik kan rantai tangan emas ni? Dari emas tulen 99.99 lagi.

Eh buat rantai tangan emas ni guna emas percuma? kenapa? Tak percaya eh?

Kos emas kalau mcm ni mau kena 215/g xmasuk upah lagi. Tapi kalau emas percuma siap dapat cash dlam RM1300++ setiap gram tu nak tak?

Betul percuma dan dapat cash xtipu awak la meh sini saya bagitau awak camna.

Pm/whatsapp saya sekarang.
0195527632


Photo

Post has attachment
#ILMU_YANG_ANDA_PERLU_TAHU,.

👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿
DEFINITION OF COMPOUNDING

Sistem Kompounding ibarat pokok yg tumbuh dn berbuah byk kali.

The ability of an asset to generate earnings, which are then reinvested in order to generate their own earnings. In other words, compounding refers to generating earnings from previous earnings.

Bagaimana ETA Profit (Pasif Income) menjana keuntungan dari pelaburan anda. (ilustrasi berdasarkan kadar keuntungan sbyk 1.5% harian terkumpul / compounding) :

Anda melabur sbyk $1,000 (rm3,800) bersamaan dgn nilai tunai 250CV.

Setiap $500 (rm1,900) = 125CV.

Day 1 - 250.00 x 1.5% = $3.75

Day 2 - 250 + 3.75 = 253.75 x 1.5% = $3.80

Day 3 - 253.75 + 3.80 = 257.55 x 1.5% = $3.86

Day 4 - 257.55 + 3.86 = 261.41 x 1.5% = $3.92

Day 5 - 261.41 + 3.92 = 265.33 x 1.5% = $3.98

Day 6 - 265.33 + 3.98 = 269.31 x 1.5% = $4.04

Day 7 - 269.31 + 4.04 = 273.35 x 1.5% = $4.10

Day 8 - 273.35 + 4.10 = 277.45 x 1.5% = $4.16

Day 9 - 277.45 + 4.16 = 281.61 x 1.5% = $4.22

Day 10 - 281.61 + 4.22 = 285.83 x 1.5% = $4.29

ETA Profit terkumpul selama 10 hari = $40.14
(RM120)

ETA Profit terkumpul selama 100 hari = $858.01
(RM2,574)

ETA Profit terkumpul selama 200 hari = $4660.76
(RM13,982)

ETA Profit terkumpul selama 300 hari = $21514.70 (rm64,544)

ETA Profit terkumpul selama 400 hari = $96212.14 (rm288,636)

Keuntungan dari pelaburan anda hny akn matang pd hari ke 100. Anda blh mengeluarkan pulangan slps 100 hari atau anda blh meneruskan ke 200 hari, 300 hari & 400 hari.

Slps 400 hari anda dikehendaki mengeluarkan kesemua pulangan anda dimana 70% cash (akaun bank anda) & baki 30% anda membeli emas fizikal dgn pihak kompani.

Pendapatan ETA Profit tdk tetap bergantung kpd urusniaga ETA emas & harga emas dunia dgn kadar keuntungan sbyk 0.5% to 2.0%. Pengiraan diatas bertujuan utk memudahkan pemahaman.
[22/12, 9:15 a.m.] JUMA TRADING FB: Sedikit renungan 👉😇👈

Mungkin sesetengah org bila nak join program yg ada sistem networking akan berfikir "ahh kayakan org atas je"...mungkin kita terlupa jika kita mkn gaji atau bkerja dgn sykt..siapa yg lbh kaya? kita atau boss? sudah tentu la boss kan? tp knp kita kerja jgk? sbb dpt gaji utk sarahidup...

Jadi, disini jika anda yakin ZG blh memberikan pendapatan tambahan, knp perlu fikir ttg org atas? Ini adalah simpanan pelaburan..anda labur lebih untung lebih la..lebih dari org atas anda jika anda labur lebih dari dia...dia bkn boss anda...dia cuma kongsikn peluang kpd anda..

Ada tak org yg join ape2 biz/ pelaburan, tahu dgn sendirinya bkn kerana org lain kongsi/cerita?😎

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

❎Selamat tinggal Negatif
✅Selamat datang Positif
Photo

Post has attachment
Alhamdulillah....Ini screenshot is sendiri. Setiap hari profits masuk dlm usd. Jom buka akaun zenithgold.
Tunggu lama² jadi penunggu.

Whatsapp now
0195527632
PhotoPhotoPhoto
12/22/16
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded